Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA

Nogometašice započele s pripremama

Objavljeno prije

Foto: arhiva

Foto: arhiva

Seniorke ŽNK Neretva, petoplasirane ekipe u 1. HNLŽ u jesenskom dijelu prvenstva, u ponedjeljak su i službeno započele s pripremama za proljetni dio prvenstva u kojemu očekuju nastavak dobrih igara i pomake prema samom vrhu ljestvice.

Treneri Ante Markota i Duško Mijoč na početku će obaviti testiranja i druge potrebne radnje kako bio sve igračice koje imaju na rasploganju mogle bez problema nastaviti s težim dijelovima priprema koje će se obaviti isključivo u Metkoviću.

Što se igračke strukture tiče, nema bitnijih promjena. Međutim, u klubu se nadaju da će se realizirati dolazak jedne iskusne i kvalitetne igračice, o čemu će sportski direktor Ante Boras na vrijeme izvijestiti.

Stručni stožer za sada ne može računati na igračice Kolovrat, Repeša, Bakalar i Čuljak zbog njihovih ozljeda. Dobra je vijest povratak igračice Krndelj, ali i vijest da pravo nastupa stječe Gabrijela Dugandžić iz Čeljeva kod Čapljine.

Kako prvenstvo u Prvoj ligi počinje tek 18. ožujka, Neretva  je u mogućnosti odigrati više prijateljskih utakmica. Tako su dogovoreni susreti sa Splitom, Sarajevom, Ekonomistom iz Nikšića , te susret sa Širokim Brijegom početkom ožujka , a povodom obilježavanja četvrte obljetnice ŽNK Neretva.

U klubu, to je razvidno, ništa ne prepuštaju slučaju i vremenu, jer dobro znaju da uspjesi ne dolaze sami od sebe. Način rada u Neretvi stoga bi mnogima mogao poslužiti kao primjer kako  treba raditi i napredovati.

Pero Jakić

Najčitanije