Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ŽNK NERETVA U SPLITU S MARJANOM

Nogometašice Neretve u Splitu očekuju makar jedan bod

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

ŽNK Neretva relativno dobro stoji na ljestvici prve lige, unatoč očekivanim porazima s jačim takmacima. Neretva ima 8 bodova i nalazi se na petom mjestu na ljestvici, a u nedjelju s početkom u 13 sati u Splitu će se sastati s ŽNK Marjan.

Splićanke su na osmom mjestu s 4 boda, pa će taj susret odgovoriti na brojna sportska pitanja, prije svega na pitanje tko je broj 2 u dalmatinskom ženskom nogometu. Naime, Split je odmaknuo i nalazi se u vrhu ljestvice, pa se susret Marjan – Neretva može smatrati malim derbijem Dalmacije.

Trener Duško Mijoč može računati na sve igračice koje vježbaju osim Katarine Ljubić koja zbog privatnih obveza neće putovati u Split.

U razgovoru s predstavnicima kluba doznajemo da će utakmica u Splitu biti tvrda i čvrsta u svim elementima i fazama igre, ali da postoji nada i odlučnost za osvajanje makar jednog boda.

Terzić, Kešina, Herceg, Tanović i ostale Neretvine igračice sposobne ostvariti pozitivan rezultat.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije