Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

CURE VJERUJU U POBJEDU

Nogometašice Neretve u nedjelju igraju s Viktorijom

Objavljeno prije

Konačno će se nastaviti i prvenstvo nogometašica u Prvoj ligi, a igračice Neretve u nedjelju će se početkom u 14 sati na igralištu Iza vage dočekati Viktoriju iz Slavonskog Broda, posljednje plasiranu ekipu na ljestvici.

Iako se u prvi mah čini da Neretva ne bi trebala imati većih problema na putu do pobjede, u stručnom stožeru smatraju da treba uložiti maksimalne napore kako bi se do nje došlo, ili, kako bi se spriječilo bilo kakvo iznenađenje.

Naime, pobijedi li domaća ekipa Viktoriju, imala bi ukupno 12 bodova te bi se izjednačila u broj bodova s Donatom koji je na petom mjestu.

Tijekom tjedna trener Markota, suradnici i igračice naporno su vježbali kako bi se iskristalizirao sastav. Nitko od članica ekipe koja će istrčati u proljetni dio prvenstva nije, na sreću, ozlijeđen, dapače, sve su raspoložene i spremne za pravo sportsko nadmetanje.

U nedjelju će se predstaviti i ”zimska” pojačanja Neretve, Adriana Zovko i Kristijana Kolgeraj.

S OPTIMIZMOM U NOVU SEZONU

Nogometaši Metkovića ciljaju mjesto u vrhu ljestvice

Objavljeno prije

Autor

Nakon sjajnog uspjeha u proteklom prvenstvu Prve županijske nogometne lige i osvojenog prvog mjesta te sudjelovanja u kvalifikacijama za ulazak u 3.HNL Jug, nogometaši ONK Metković već 40 dana marno se pripremaju za novu sezonu u kojoj žele ponoviti velebni uspjeh, ili u najmanju ruku biti glavni konkurent za prvo mjesto.

Prvenstvo Prve županijske lige otpočet će u nedjelju , 26.rujna. tada će ONK Metković ugostiti stare poznanike , nogometaše Orebića na svom terenu.

U proteklom razdoblju Metkovci su odigrali pet pripremnih utakmica na kojima je trener Tomislav Plećaš uigravao momčad, sve prema svom planu i programu rada.

Cijela momčad nakon trijumfa u prošloj sezoni malo je laganije ušla u trenažni ciklus, što opet ne znači da su napori bili manji nego li su uobičajeni.

Što se igračkog kadra tiče , momčad je uglavnom ostala na okupu, dakle riječ je o momčadi koja je iznijela najveći teret protekle sezone.
Klub je napustio mladi Marin Brečić koji je pristupio Zagori, a neki iskusniji igrači kane i dalje pomagati klubu, makar povremeno.
ONK Metković pristupili su Ivan Galić-Šutić iz Gusara, Frane Jurković, također iz Gusara, Vinko Batinović iz Maestrala, i Marin Tomas , bivši igrač Neretve i drugih klubova.

Važno je napomenuti da je legendarni Dragan Brečić, nogometaš i čovjek posebnog kova, i u godinama, odlučio nastaviti bitku za bodove i za svoj ONK Metković.
Prema riječima Marina Jelčića, osnovni je cilj kluba biti među prva tri na ljestvici Županijske prve lige, s obzirom na to da će slijedeće sezone uslijediti nova promjena u sustavu natjecanja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije