Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ŽNK NERETVA U NEDJELJU OČEKUJE NOVE BODOVE

Nogometašice Neretve s optimizmom dočekuju ŽNK Marjan

Objavljeno prije

U nedjelju s početkom 15 sati i 30 minuta, nogometašice Neretve nakon zdravstvenih problema i stanke u prvenstvu na svom igralištu u okviru 13. kola dočekuju splitski Marjan.

Trenutačne pozicije su, da Neretva drži šesto mjesto s 12 bodova iz 11 utakmica (treba odigrati zaostalu s Agramom), dok se Marjan nalazi na 7 mjestu sa samo 4 boda.

Stoga, na prvi pogled, ne bi Neretva trebala imati prevelikih problema na putu do pobjede i bodova, ali u nogometu ne pobjeđuju uvijek favoriti.

Najbolji poznavatelj prilika u ŽNK Neretva svakako je naš ”informator” i sportski suradnik Ante Boras koji nam je rekao:

– Nemamo se tu što kriti, nama je ova utakmica od iznimne važnosti i naše igračice sigurno će uložiti maksimum truda i znanja da dođu do pobjede i nama važna tri boda. Marjan je naš stari takmac, dobro se znamo, a to što imaju samo 4 boda, ne mora značiti ama baš ništa. Čeka nas naporna utakmica u kojoj se zna što želimo, ali moramo paziti da se ne dogodi kakvo god iznenađenje. Puno mi je žao što nema gledatelja. Mi smo pregrmjeli samoizolaciju i puno problema, ali na sreću svi smo na okupu pa se nadam najboljem, – rekao je Boras.

ZAVRŠNI TURNIR PRVE BOĆARSKE LIGE

U prvoj utakmici doigravanja Vargon pobijedio BK Metković

Objavljeno prije

Autor

U subotu su odigrane 4-finalne utakmice završnog turnira boćarskih prvoligaša za prvaka države. U Splitu je Sokol Orbico s 16:10 bio bolji od Pule, dok je u Rijeci domaći Vargon sa 17:9 pobijedio BK Metković.

Uzvratni susreti igraju se sljedećega vikenda.

U Rijeci je Metković  u pojedinačnom krenuo više nego dobro te je Dodig s 2:13 bio bolji od Šestana, a onda u paru klasično Vidović i  J. Krstičević gube od Marčelje i Pavia, 8:6. No, I.Krstičević , A.Čorluka i Grbić dotukli su domaću „trojku klasično“ sa 4:6 !

Slijedila je pobjeda domaćeg čovjeka Buterina u bližanju i izbijanju u krug u srazu s Prlaguzićem (24:18), ali pobjeda A.Čorluke u sudaru s Glavićem u brzincima. U „preciznom“ bilježimo pobjedu Buterina u srazu s Dodigom, te pobjedu Vidovića nad Sandrom Guljom, iskusnim igračem Vargona.

Brzinsko štafetno minimalno su dobili Riječani, a u pojedinačnom klasično A.Čorluka i domaći Marčelja igrali su bez pobjednika 1:1. U istoj disciplini Buterin je savladao Milu Vidovića s 13:2.

U paru klasično Šestan i Gulja minimalno su nadjačali Dodiga i Juru Krstičevića, a na kraju u „trojci klasično“ Guštin, Pavia i Petz sigurno su slavili protiv Prlaguzića, I.Krstičevića i Grbića, 11:5.

Uz neka poboljšanja u igri te uz postojeće sposobnosti i uz malo sportske sreće, u uzvratu u Metkoviću može se očekivati ne samo kvalitetna predstava već i pobjeda Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije