Ostanimo u kontaktu

UZVRATNA UTAKMICA ZA 3. HNL JUG

Nogometaši ONK Metković danas u Zadru igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu

Objavljeno prije

Danas (srijeda) s početkom u 18 sati odigrat će se uzvratne utakmice kvalifikacija za ulazak u 3.HNL jug, a sastaju se: Zadar – ONK Metković i GOŠK – Dinara.

Zadar je prošle nedjelje u Metkoviću slavio s 4:1, a istim je rezultatom GOŠK pobijedio Dinaru u Kninu.

Prema svemu sudeći, domaćini ne bi trebali imati većih problema na svojim terenima na putu do finalne utakmice vjerojatno između Zadra i GOŠK-a.

Čelnici 4 prvaka županijskih liga tražili su od HNS-a proširenje 3.HNL jug na 20 klubova te da u nju uđu tri prvaka županijskih liga, ali, HNS se još nije oglasio podržava li taj prijedlog ili ga ne podržava.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije