Ostanimo u kontaktu

OSTALI GOTOVO SVI IGRAČI

Nogometaši Neretve započeli pripreme za novu trećeligašku sezonu

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U ponedjeljak je oživjelo igralište Neretve jer su nogometaši Neretve započeli pripreme za nadolazeće trećeligaško natjecanje koje službeno počinje 31.kolovoza.

Prozivci trenera Gorana Galova odazvao se 21 nogometaš, s naznakom da su izostali Glibo, Crnov, ĆosićCrnčević, Raguž, Bubalo i glavni strijelac Luka Juričić koji se nalazi na probi u NK Šibenik.

Prisutni igrači unatoč vrućini rastrčali su se na prvom treningu, zatim su zaigrali pravi nogomet, a onda po nalogu trenera izvršavali ostale zadaće.

– Ovo je naš prvi pripremni trening za novu sezonu na kojemu se nisu pojavili svi igrači ali će se okupiti najdalje do srijede.
Raduje me što je glavnina igrača ostala i što će i u budućnosti braniti boje svoga kluba, a posebno se radujem povratku na teren našeg kapetana Ante Batinovića koji je gotovo godinu dana bio odsutan zbog ozljeda. Treba nam njegova pokretačka snaga, njegovo iskustvo i znanje. Napustili su nas Kožulj i Vranjić, a došli su Marko Crnov igrač Zrinjskog koji je već bio u Neretvi, te naš Mate Pehar prvoligaški igrač čije će nam iskustvo i znanje itekako pomoći. Očekujem da će Pehar biti nositelj naše igre i veliki uzor mladima. Naime, u rad smo uključili sedam juniora koji će stjecati iskustvo u radu i dobiti šancu na utakmicama. To je taj put kojim želimo ići. Želimo se oslanjati na domaće snage i kvalitetne igrače iz drugih sredina, – rekao je trener Galov nakon završenog prvog treninga.

On smatra da Neretva ima kvalitet i da će nakon kvalitenih priprema biti tvrd orah za sve svoje takmace.

Pripreme će se odvijati isključivo u Metkoviću gdje za to postoje svi potrebiti uvjeti.

Planirano je odigrati sedam prijateljskih utakmica (prva s GOŠK-om iz Dubrovnika), zatim s Jadranom LP, GOŠK-om iz Gabele, ONK Metkovićem, Zmajem iz Makarske i drugima. Od 16. do 18. kolovoza održat će se Memorijalni nogometni turnir Ante Rebac, u spomen na igrača poginulog u Domovinskom ratu, na kojemu će sudjelovati neretvanski klubovi.

Što se tiče vratara, Mulać ostaje, a tu su još junior Blažević i prinova iz ONK Metkovića, Božo Medić.

Treneru Galovu u pripremi igrača pomagat će prof. Filip Majić, stručnjak za tjelesnu spremu.

K1 TURNIR U PRIJEDORU

Ante Šiljeg u odličnom meču neriješeno protiv domaćeg borca Dragana Draganovića

Objavljeno prije

U petak, 16. kolovoza se naš borac Ante Šiljeg borio protiv Dragana Draganovića na K1 turniru u Prijedoru.

Nakon odličnog meča od 3 runde po 3 minute, meč je ostao neriješen. Ante je jako zadovoljan ishodom meča jer se nije borio godinu i 3 mjeseca. Inače, Ante se s istim borcem borio i prije 4 godine u Ljubuškom kad je Ante pobijedio nokautom.

Čestitamo Anti i želimo mu puno uspjeha na predstojećem turniru u Neumu koji se održava 24. kolovoza.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije