Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

NEVRIJEME PREKINULO SUSRET

Nogometaši Neretve u utorak ponovno moraju u Zadar

Objavljeno prije

Prošle subote prekinuta je utakmica Zadar-Neretva u okviru natjecanja u 3.HNL jug, a zbog vremenskih nepogoda i igrališta natopljenog vodom nakon silnih kišnih oborina. Zadar je u 43. minuti poveo s 1:0 pogotkom Bačkova, a potom je uslijedilo poluvrijeme. I odmor od 15 minuta. Kiša je postajala sve jača, voda je preplavila igralište, pa su službene osobe napravile „uviđaj“ i zaključile da se drugi dio utakmice ne može održati, ili odigrati.

Nadležna sportska tijela odlučila su da se dvije momčadi sastanu ponovno u utorak, 16. studenoga u Stanovima (Zadar), s tim da se mora odigrati preostalih 45 minuta.

Stoga će igrači Neretve, stručni stožer i službeni predstavnici kluba ponovno sjesti u autobus i krenuti za Zadar, sa željom da u nastavljenom susretu izbore poravnanje ili makar bod, a krajnji cilj kao i svim sportašima bio bi pobjeda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Evo izjave trenera Neretve Maria Svaguše:

– Bio je to, bez sumnje, visok igrački ritam s obje strane. Možda smo bili pomalo i samouvjereni u nekim dionicama u nakani da postignemo prvi gol i vodstvo. Nažalost, pri kraju prvog dijela Zadar je pogodio za 1:0, a nakon toga uslijedio je prekid . U tom 45-minutom razdoblju imali smo i jedni i drugi svoje prigode, s napomenom da su prigode Zadrana bile nešto izglednije. Ne mogu reći što bi bilo da smo odigrali cijelu utakmicu, ali znam da bih i kao gledatelj bio zadovoljan prikazanom igrom naših igrača. Nadam se da ćemo u utorak odigrati pametno i hrabro kako smo i navikli. Ne znam točno koji će sve naši igrači istrčati na igralište u Stanovima, ali znam da će se svi do posljednjeg atoma svojih snaga boriti za pozitivan rezultat, – zaključio je Svaguša.

 

ŽENSKI RUKOMET

Djevojčice ŽRK Metković uspješne u Državnoj ligi U-14

Objavljeno prije

Djevojčice su u susretima 3.kruga Prve državne lige za djevojčice U-14, igranom u Metkoviću, ostvarile dvije sigurne pobjede.

Tijekom oba susreta pobjeda nije dolazila u pitanje, te je vidljivo da su iz susreta u susret sve uigranije i sigurnije.

Trenutno zauzimaju peto mjesto (16 ekipa) s tri pobjede i dva poraza, slijedeći susreti ih očekuju ponovo u Metkoviću, 16.1., protiv ŽARK Splita i Cetine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RK OPUZEN-ŽRK METKOVIĆ 11:24 (7:14)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić 2, Sara Ćosić 1, Laura Grubišić 1, Laura Majić 7, Lana Ilić 2, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 5, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 1, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 3, Marta Gustin 1, Tina Vučićević 1, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Nina Bonifačić

RA Jerkovac-RK Dalmatinka 17:24
RK Dalmatinka-RK Opuzen 31:16

ŽRK METKOVIĆ-RA JERKOVAC 21:12 (9:5)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić, Sara Ćosić, Laura Grubišić, Laura Majić 8, Lana Ilić 1, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 1, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 7, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 2, Marta Gustin, Tina Vučićević 2, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Laura Majić
Trener; Slavko Ujdur

ŽRK METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije