Ostanimo u kontaktu

NOGOMETNI VIKEND

Nogometaši Neretve i ONK Metković gostuju, nogometašice igraju kod kuće

Objavljeno prije

Hoće li nogometaši Neretve u subotu prekinuti nisku slabijih rezultata i napustiti posljednje mjesto na ljestvici 3.HNL jug, teško je odgovoriti. Metkovci naime, gostuju u Mravincima gdje će igrati s novim,  ali dobro posloženim članom lige, Slogom. Njezin strijelac Marović nemilice para mreže takmacima, a Sloga je u vrhu ljestvice.

Nakon poraza od Primorca iz Biograda, otišao je trener Goran Galov te je uprava angažirala novo ime, Igora Remetića iz mostarskog Veleža.

Može li novi trener za samo nekoliko dana probuditi optimizam igrača i navijača te na gostovanju prirediti iznenađenje u smislu uspjeha, a to znači osvajanje makar jednog boddam, nezahvalno je prognozirati. Uglavnom, kako doznajemo, igrači i trener su odlučni pružiti snažan angažman kako bi ne samo ostavili dobar dojam nego se i vratili s pozitivnim rezultatom.

Jadran LP ugostit će s novim trenerom Oršulićem momčad Uranije, dok Neretvanac s novim trenerom Proletom odlazi u Zadar.

ONK Metković nakon 1:1 kod kuće sa Župom dubrovačkom, putuje u goste Slavenu. Metkovci jesu pri vrhu ljestvice, igraju dosta dobro i sigurno, ali na gostovanju se nikad ne zna što se može dogoditi. Slaven nije momčad za podcjenjivanje, zna igrati i pobjeđivati, ali to isto zna i želi Metković. Inače, Gusar u Kominu igra sa Sokolom,a Maestral u Krvavcu s Konavljaninom.

U Prvoj ligi za nogometašice, Neretva u Metkoviću dočekuje vodeću ekipu Splita koja je prethodnom kolu sa 16:0 pobijedila Katarinu Zrinski!

Neretva je na gostovanju u Osijeku izgubila sa 6:0 .

U nedjelju je zaista teško očekivati nešto više od naših igračica s obzirom na snagu takmaca, odnosno naše najbolje ženske ekipe, ali je sigurno da se neće tek tako predati.

ŠAH

Odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige

Objavljeno prije

U nedjelju je odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige u kojem su nastupile šahovske ekipe iz Metkovića i Čitluka.

Ekipa Metković 1 izgubila je od ekipe Brotnjo 1 1.5 – 6.5, a nastupila je u sastavu Mihael Borna Bjelis, Dominik Blaž Bakalar, Ante i Jakov Crnjac.

Ekipa Metković 2 pobijedila je ekipu Brotnjo 2 rezultatom 4.5-3.5, a nastupila je u sastavu Luka i Lovre Matoković, Tonći Zvonić, Luka Gašić i Nikola Prce.

Ostali rezultati ovog kola su ŠK Zrinjski – ŠK Ploče 6-2, dok je susret ŠK Čapljina – ŠK Široki Brijeg odgođen.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije