Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Otvorene prijave za izradu članskih iskaznica ŽNK Neretve

Objavljeno prije

ŽNK Neretva, članske iskaznice

Nogometašice Neretve već deset dana pod trenerskom palicom trenera Ante Markote i njegova pomoćnika Duška Mijoča pripremaju se za novu sezonu u 1.HNLŽ. Dok cure vježbaju marketing kluba povratkom Magdalene Kraljić dignut je na višu razinu, u čemu joj pomaže i Ivana Kolovrat.

Otvorene prijave za izradu članskih iskaznica

Od prošlog tjedna su otvorene prijave za izradu članskih iskaznica. Cijena članske iskaznice iznosi 100 kuna, s tim da s njom ostvarujete besplatan ulaz na prvenstvene, prijateljske i kup utakmice te sudjelovanje u povremenim nagradnim igrama kluba.

Iskaznice se mogu naručiti u fb inbox klupske stranice ŽNK Neretva Metković ili na e-mail: magdalena.kraljic@aspira.com.

Također, od prošlog tjedna su počeli i upisi novih članica kluba te se ovim putem pozivaju sve cure iz doline Neretve, Hrvatske i Hercegovine, koje žele trenirati nogomet da im se priključe, da budu dio Neretvine obitelji.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije