Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŽENSKI NOGOMET

Otvorene prijave za izradu članskih iskaznica ŽNK Neretve

Objavljeno prije

ŽNK Neretva, članske iskaznice

Nogometašice Neretve već deset dana pod trenerskom palicom trenera Ante Markote i njegova pomoćnika Duška Mijoča pripremaju se za novu sezonu u 1.HNLŽ. Dok cure vježbaju marketing kluba povratkom Magdalene Kraljić dignut je na višu razinu, u čemu joj pomaže i Ivana Kolovrat.

Otvorene prijave za izradu članskih iskaznica

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Od prošlog tjedna su otvorene prijave za izradu članskih iskaznica. Cijena članske iskaznice iznosi 100 kuna, s tim da s njom ostvarujete besplatan ulaz na prvenstvene, prijateljske i kup utakmice te sudjelovanje u povremenim nagradnim igrama kluba.

Iskaznice se mogu naručiti u fb inbox klupske stranice ŽNK Neretva Metković ili na e-mail: magdalena.kraljic@aspira.com.

Također, od prošlog tjedna su počeli i upisi novih članica kluba te se ovim putem pozivaju sve cure iz doline Neretve, Hrvatske i Hercegovine, koje žele trenirati nogomet da im se priključe, da budu dio Neretvine obitelji.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije