Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODBIJEN ZAHTJEV ZA RE-AKTIVACIJU

NK ‘Neretva’ Metković prestala je postojati!

Objavljeno prije

NK Neretva, ulaz

NK Neretva Metković prestala je postojati. Konačna je to odluka Trgovačkog suda u Splitu, Stalne službe u Dubrovniku, koji je 9. svibnja 2017. godine, po sucu Katarini Franković, donio odluku da se odbija zahtjev za aktiviranje udruge u Registru udruga RH, koje je prethodno zatražio predsjednik NK Neretve, Goran Komazin – Meka. Kao razlog navodi se da nisu dokazane potrebne činjenice niti je predložen ikakav dokaz.

Spomenuto Rješenje Trgovačkog suda je javan dokument. Možete ga preuzeti sa stranica e-oglasna.pravosudje.hr, pod rednim brojem spisa St-936/2016.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nakon odluke Suda oglasilo se i povjerenik za natjecanje u 3.HNL jug, prenosi fb 3.HNL Jug:

Sveznalica 7400xXpx

– Dana 08. svibnja 2017. godine donesena je odluku kojom se utvrđuje da je NK Neretva nakon 27. kola prestala postojati brisanjem iz Registra udruga RH te samim time ne može nastaviti natjecanje u 3. HNL jug. Sve do tad odigrane utakmice Neretve registrirat će se postignutim rezultatom, a sve naredne utakmice, od 28. do 34.kola bit će registrirane 3:0 za protivnike, stoji u priopćenju, u kojem se dalje navodi da NK Neretva na ovu odluku ima pravo na žalbu u roku pet dana od dana primitka.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije