Ostanimo u kontaktu

ODBIJEN ZAHTJEV ZA RE-AKTIVACIJU

NK ‘Neretva’ Metković prestala je postojati!

Objavljeno prije

NK Neretva, ulaz

NK Neretva Metković prestala je postojati. Konačna je to odluka Trgovačkog suda u Splitu, Stalne službe u Dubrovniku, koji je 9. svibnja 2017. godine, po sucu Katarini Franković, donio odluku da se odbija zahtjev za aktiviranje udruge u Registru udruga RH, koje je prethodno zatražio predsjednik NK Neretve, Goran Komazin – Meka. Kao razlog navodi se da nisu dokazane potrebne činjenice niti je predložen ikakav dokaz.

Spomenuto Rješenje Trgovačkog suda je javan dokument. Možete ga preuzeti sa stranica e-oglasna.pravosudje.hr, pod rednim brojem spisa St-936/2016.

Nakon odluke Suda oglasilo se i povjerenik za natjecanje u 3.HNL jug, prenosi fb 3.HNL Jug:

– Dana 08. svibnja 2017. godine donesena je odluku kojom se utvrđuje da je NK Neretva nakon 27. kola prestala postojati brisanjem iz Registra udruga RH te samim time ne može nastaviti natjecanje u 3. HNL jug. Sve do tad odigrane utakmice Neretve registrirat će se postignutim rezultatom, a sve naredne utakmice, od 28. do 34.kola bit će registrirane 3:0 za protivnike, stoji u priopćenju, u kojem se dalje navodi da NK Neretva na ovu odluku ima pravo na žalbu u roku pet dana od dana primitka.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije