Ostanimo u kontaktu

ODBIJEN ZAHTJEV ZA RE-AKTIVACIJU

NK ‘Neretva’ Metković prestala je postojati!

Objavljeno prije

NK Neretva, ulaz

NK Neretva Metković prestala je postojati. Konačna je to odluka Trgovačkog suda u Splitu, Stalne službe u Dubrovniku, koji je 9. svibnja 2017. godine, po sucu Katarini Franković, donio odluku da se odbija zahtjev za aktiviranje udruge u Registru udruga RH, koje je prethodno zatražio predsjednik NK Neretve, Goran Komazin – Meka. Kao razlog navodi se da nisu dokazane potrebne činjenice niti je predložen ikakav dokaz.

Spomenuto Rješenje Trgovačkog suda je javan dokument. Možete ga preuzeti sa stranica e-oglasna.pravosudje.hr, pod rednim brojem spisa St-936/2016.

Nakon odluke Suda oglasilo se i povjerenik za natjecanje u 3.HNL jug, prenosi fb 3.HNL Jug:

– Dana 08. svibnja 2017. godine donesena je odluku kojom se utvrđuje da je NK Neretva nakon 27. kola prestala postojati brisanjem iz Registra udruga RH te samim time ne može nastaviti natjecanje u 3. HNL jug. Sve do tad odigrane utakmice Neretve registrirat će se postignutim rezultatom, a sve naredne utakmice, od 28. do 34.kola bit će registrirane 3:0 za protivnike, stoji u priopćenju, u kojem se dalje navodi da NK Neretva na ovu odluku ima pravo na žalbu u roku pet dana od dana primitka.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije