Ostanimo u kontaktu

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR ''EUGEN ERJAUC''

Na Orašini u subotu navečer ljubitelji ženskog nogometa dolaze na svoje

Objavljeno prije

MMT 'Eugen Erjauc'

Subota navečer na ovogodišnjem izdanju Memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc rezervirana je za ženski nogomet. Naime, šest ekipa podijeljene u dvije skupine borit će se za ulazak u finale i put do trofeja.

Program započinje u 19:30 sati utakmicom braniteljica naslova, ekipe Krim team 2, predvodjene Neretvinom kapetanicom Veronikom Terzić, protiv ekipe Cicija, u čijim redovima igra Matea Suton koja je već osvajala trofeje na Orapšini.

U 20:00 sati ŽNK Sloga iz Ljubuškog, sa Leom Čepom i Anicom Matić igra protiv Mirlović Zagore koja po prvi put dolazi u nas grad, a cure igraju prvu žensku malonogometnu ligu.

U 20:30 sati Cicije protiv ekipe White Girls, koju čine igračice ŽNK Omble, dok u 21:00 sat Mirković Zagora igra protiv ekipe CB Sat, gdje glavnu riječ vodi Matea Kaleb.

U 21:30 sati na teren izlaze Krim team 2 i White Girls u derbiju večeri, a grupnu fazu završavaju ŽNK Sloga i CB Sat u 22 sata, nakon čega slijede utakmice pobjednika A1-B2 i A2-B1.

Svakako preporuka, navratite na Orašinu i uživajte u večeri ženskog nogometa, jer naše prvoligašice Kešina, Kurjak, Bakalar, Ćubić i Kaleb će pokazati svoje malonogometno umijeće.

Sve utakmice ženskog dijela kao i na prošlim izdanjima turnira sudit će Ivana Kolovrat.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije