MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR ''EUGEN ERJAUC''

Na Orašini u subotu navečer ljubitelji ženskog nogometa dolaze na svoje

Objavljeno 14. srpnja 2017. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

MMT 'Eugen Erjauc'

Subota navečer na ovogodišnjem izdanju Memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc rezervirana je za ženski nogomet. Naime, šest ekipa podijeljene u dvije skupine borit će se za ulazak u finale i put do trofeja.

Program započinje u 19:30 sati utakmicom braniteljica naslova, ekipe Krim team 2, predvodjene Neretvinom kapetanicom Veronikom Terzić, protiv ekipe Cicija, u čijim redovima igra Matea Suton koja je već osvajala trofeje na Orapšini.

U 20:00 sati ŽNK Sloga iz Ljubuškog, sa Leom Čepom i Anicom Matić igra protiv Mirlović Zagore koja po prvi put dolazi u nas grad, a cure igraju prvu žensku malonogometnu ligu.

U 20:30 sati Cicije protiv ekipe White Girls, koju čine igračice ŽNK Omble, dok u 21:00 sat Mirković Zagora igra protiv ekipe CB Sat, gdje glavnu riječ vodi Matea Kaleb.

U 21:30 sati na teren izlaze Krim team 2 i White Girls u derbiju večeri, a grupnu fazu završavaju ŽNK Sloga i CB Sat u 22 sata, nakon čega slijede utakmice pobjednika A1-B2 i A2-B1.

Svakako preporuka, navratite na Orašinu i uživajte u večeri ženskog nogometa, jer naše prvoligašice Kešina, Kurjak, Bakalar, Ćubić i Kaleb će pokazati svoje malonogometno umijeće.

Sve utakmice ženskog dijela kao i na prošlim izdanjima turnira sudit će Ivana Kolovrat.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari