Ostanimo u kontaktu

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR ''EUGEN ERJAUC''

Na Orašini u subotu navečer ljubitelji ženskog nogometa dolaze na svoje

Objavljeno prije

MMT 'Eugen Erjauc'

Subota navečer na ovogodišnjem izdanju Memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc rezervirana je za ženski nogomet. Naime, šest ekipa podijeljene u dvije skupine borit će se za ulazak u finale i put do trofeja.

Program započinje u 19:30 sati utakmicom braniteljica naslova, ekipe Krim team 2, predvodjene Neretvinom kapetanicom Veronikom Terzić, protiv ekipe Cicija, u čijim redovima igra Matea Suton koja je već osvajala trofeje na Orapšini.

U 20:00 sati ŽNK Sloga iz Ljubuškog, sa Leom Čepom i Anicom Matić igra protiv Mirlović Zagore koja po prvi put dolazi u nas grad, a cure igraju prvu žensku malonogometnu ligu.

U 20:30 sati Cicije protiv ekipe White Girls, koju čine igračice ŽNK Omble, dok u 21:00 sat Mirković Zagora igra protiv ekipe CB Sat, gdje glavnu riječ vodi Matea Kaleb.

U 21:30 sati na teren izlaze Krim team 2 i White Girls u derbiju večeri, a grupnu fazu završavaju ŽNK Sloga i CB Sat u 22 sata, nakon čega slijede utakmice pobjednika A1-B2 i A2-B1.

Svakako preporuka, navratite na Orašinu i uživajte u večeri ženskog nogometa, jer naše prvoligašice Kešina, Kurjak, Bakalar, Ćubić i Kaleb će pokazati svoje malonogometno umijeće.

Sve utakmice ženskog dijela kao i na prošlim izdanjima turnira sudit će Ivana Kolovrat.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije