TRI GODINE ŽENSKOG NOGOMETA U METKOVIĆU

Kapetan Neretve zaželio curama sretan rođendan, a cure njemu i muškoj ekipi pobjedu protiv Neretvanca

Objavljeno 2. ožujka 2017. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

ŽNK Neretva

Piše: Dalibor Čutura

Povodom trećeg rođendana Ženskog nogometnog kluba Neretva, kapetan NK Neretve, Ante Batinović, zaželio je curama sretan treći rođendan, a cure su kapetanu i seniorskoj ekipi zaželile pobjedu u derbiju protiv Neretvanca.

Na protekle tri godine ženskog nogometa u Metkoviću osvrnuo se sportski direktor ŽNK Neretve, Ante Boras

– Prije svega čestitam svim curama treći rođendan kluba, jer bez njih mi svakako ne bi bili tu. One su svojim odricanjem, radom i igranjem ugradile sebe u ove tri godine postojanja kluba, gdje smo postigli odlične uspjehe. Dva puta bili na završnici kadetskog prvaka Hrvatske i ušli u prvu ligu gdje smo nakon prvog dijela sezone postigli odlično četvrto mjesto. Zahvaljujem Upravi Neretve na podršci jer, iako dvije uprave, Neretva je jedna velika obitelj, jedno veliko tijelo i nadam se za dvije godine da će seniori biti u drugoj ligi, a seniorke u vrhu hrvatskog ženskog nogometa – rekao je Boras.

Ne zaboravimo da je Neretva dala i prijašnjeg šefa struke, Nevena Majića kao i sadašnjeg, njegovog nasljednika, legendu Neretve, Duška Mijoča, koji vodi cure kroz drugi dio prvenstva.

Duško Mijoč. ŽNK Neretva

Komentari