KAZAHSTANSKA PREMIJER LIGA

Jure Obšivač briljira, već u drugom kolu postigao vodeći pogodak za svoj novi klub

Objavljeno 12. ožujka 2017. u kategorijama: News, Nogomet, Sport, Video.

Jure Obšivač - FK Atyrau

Jure Obšivač, koji je odnedavna član kazahstanskog prvoligaša FK Atyrau, već u drugom kolu tamošnje Premijer lige postiže vodeći pogodak za svoj klub. Kao novi defanzivni veznjak u redovima Atyraua, Obšivač od početka sezone pridobiva povjerenje trenera Zorana Vulića koji mu daje punu minutažu na terenu, što je mladi Metkovac i opravdao.

Igrala se 83. minuta susreta kada jedan odličan centaršut Obšivač spretno glavom posprema u gol i Atyrau dovodi do praga vrijednih gostujućih bodova. Nažalost, domaći Ordabasy je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uspio izjednačiti i utakmica je završila 1:1. Provjerili smo malo i statistiku ta dva kluba te možemo reći da je Jurinim pogotkom Atyrau bio na pragu senzacije, jer u međusobnim omjerima Ordabasy uživa veći broj pobjeda.

Kako bilo, nadamo se da je ovo za Juru Obšivača tek početak jedne uspješne nogometne priče, te da će uz naše Hrvate u klubu, trenera Zorana Vulića i njegovog asistenta Mladena Praliju, iz kola u kolo samo napredovati.

Juri čestitamo na njegovu prvijencu u dresu Atyraua, te obećajemo da ćemo nastojati pratiti njegovu karijeru u Kazahstanu, naravno, koliko nam to uvjeti budu dozvoljavali.

Pogledajte vodeći pogodak koji je za Atyraua postigao Jure Obšivač.

Piše: Dalibor Čutura

Komentari