Ostanimo u kontaktu

ANTE ČAČIĆ LOMI SRNU

Darijo Srna se vraća među ‘Vatrene’?!

Objavljeno prije

Darijo Srna

Darijo Srna se nakon Europskog prvenstva u Francuskoj oprostio od Hrvatske nogometne reprezentacije. Dugogodišnji kapetan i jedno od najvećih srca naše reprezentacije rekao je zbogom nacionalnoj vrsti kojoj je toliko dao. Izbornik Ante Čačić bio je protiv toga, nagovarao je Srnu na ostanak, ali je li Darijo tada uistinu rekao zbogom? Sada je pred pragom povratka u redove Vatrenih!

Hrvatska ima velikih problema s ozljedama. Vedran Ćorluka je ozlijeđen i sigurno neće biti spreman za nadolazeće susrete s Kosovom (2. rujna) i Turskom u gostima (5. rujna), a malo je vjerojatno da će nastupiti i Šime Vrsaljko. Hrvatska u tim utakmicama nema pravo na kiks stoga uopće ne čudi ovakav potez.

Ante Čačić je usred Eura otišao na sprovod oca Darija Srne. Izbornik i bivši kapetan Vatrenih oduvijek su gajili poseban odnos, a i nakon odlaska u reprezentativnu mirovinu dvojac je ostao u kontaktu. Sada je situacija biti ili ne biti. Hrvatska mora izvući pozitivan rezultat s Kosovom i Turskom stoga će Srnina pomoć biti i više nego potrebna.

Srna je za Hrvatsku nastupio 134 puta i zabio 22 gola. Njegov povratak značio bi svakom navijaču Vatrenih, – pišu 24sata.hr.

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije