Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Darijo Srna donirao dvije garniture dresova ŽNK Neretvi

Objavljeno prije

ZNK-Neretva

Darijo Srna, Neretvino djete i donedavni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, malo prije Božića donirao je dvije garniture dresova ŽNK Neretvi, a u jednoj od tih cure su istrčale na teren u nedjelju protiv Agrama. Ovim putem Uprava i igračice se zahvaljuju Dariju na ovoj donaciji.

ŽNK Neretvu u sljedećem kolu očekuje dalmatinski derbi protiv Marjana iz Splita,  utakmica se igra na pomoćnom igralištu stadiona u Poljudu, u nedjelju u 17,30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Škola nogometa

I dalje traju upisi u školu nogometa ŽNK Neretve, od 6-16 godina. Škola je ojačala svoj stručni stožer Mateom Suton, Matejom Žilić i Ivanom Ćubić koje će asistirati treneru limačica i pionirki Josipu Radiću. Matea, Mateja i Ivana će uz Ivanu Kolovrat biti polaznice Hnsove izobrazbe za trenerice mlađjih kategorija sa C licencom.

Ovo je još jedan dokaz napredka i rada uprave kluba na čelu sa predsjednikom Ivicom Mijočem, tajnikom Mladenom Jakićem i novim šefom stručnog stožera Duškom Mijočem koji je nasljedio Nevena Majića, jednog od osnivača kluba koji je sa obitelji preselio u Irsku, – iznosi nam sportski direktor Ante Boras.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije