Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

NK Neretva računa na bodove u susretu sa Zagorom

Objavljeno prije

U prvenstvu 3. HNL jug preostala su tri kola a još se ne zna ime prvaka, kao ni ime momčadi koja će napustiti ligu.

Na ljestvici je vodeći Uskok sa 48 bodova, koliko ima i drugoplasirani Junak. Na trećoj poziciji nalazi se Primorac iz Biograda sa 47, dok je četvrta Croatia s 46 bodova.

Bit će zanimljivo i u Metkoviću gdje se sastaju Neretva i Zagora, koja je prikupila 29 bodova i koja se nalazi na 13 mjestu. Neretva je desetoj poziciji s osvojenih 36 bodova, ali je na dva gostovanja nanizala i dva poraza.

– Ne očekujem ništa drugo osim naše pobjede za koju se jednostavno moramo izboriti. Zagora se mora jako truditi, iako mislim da  više nije tako ugrožena, dok Neretvi trebaju bodovi za poboljšanje mjesta na ljestvici. Pokušat ćemo čim prije postići pogodak i nametnuti svoj ritam igre. Svi igrači su spremni , osim „požutjelog“ Glibe. – rekao je trener Neretve Goran Galov.

U 28. kolu prvenstva šestoplasirani Jadran LP gostuje kod Croatie, a Neretvanac kod kuće čeka Uraniu.

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije