Ostanimo u kontaktu

HNS ODLUČIO

NK Neretva ostaje u 3. HNL Jug

Objavljeno prije

NK Neretva - Stadion 'Iza Vage'

Dok se po gradu glasno raspravlja o neizvjesnoj sudbini metkovskog nogometnog ponosa NK Neretve, prema riječima bivšeg člana uprave NK Neretva Renata Srne, ovo je zapravo završena priča. “Natjecateljska komisija HNS-a odlučila je na svojoj sjednici održanoj još 25.srpnja, da se 3. Hrvatska nogometna liga – jug proširuje na 18 klubova, što znači da će NK Neretva i sljedeću sezonu zadržati status trećeligaša. Ostaje još samo da Izvršni odbor HNS-a na svojoj sjednici u utorak 6. kolovoza verificira ovu odluku“,  kazao nam je Srna, ističući kako se njegova obitelj svesrdno založila i lobirala za, kako kaže „našu Neretvu“. Iako su i on i otac Uzeir na nedavno održanoj izvanrednoj skupštini kluba smijenjeni kao članovi Uprave, ljubav prema klubu u kojem su proveli najljepše godine svoje nogometne karijere, a u kojem je stasao i njihov Dario kapetan “vatrenih”, iznad je svega, istaknuo je Renato.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije