Ostanimo u kontaktu

ČESTITAMO!

NK Maestral iz Krvavca se vratio u Prvu županijsku ligu

Objavljeno prije

NK Maestral iz Krvavca maestralno  je završio sezonu u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi, pobjedom  4:0 na igralištu ONK Metkovića nad najvećim konkurentom za naslov prvaka, momčadi Faraona iz Trpnja. Bio je to znak za slavlje nogometaša Maestrala predvođenih neumornim kapetanom Davidom Buljubašićem, trenerom Stipom Nikolićem i predsjednikom kluba Veljkom Rakićem. Naravno, bili su nazočni i ostali članovi uprave i vjerni navijači, inače poznati po ljubavi prema svome klubu.

I da ne duljimo, Maestral se nakon godinu dana vratio u Prvu županijsku ligu gdje mu je i mjesto i gdje je godinama boravio njegujući kvalitetan nogomet i zdrave sportske odnose. Prošle je godine klub iz Krvavca stjecajem okolnosti dospio u niži stupanj natjecanja, a glavni je razlog tomu bila odluka Županijskog saveza za oduzimanje bodova uz obrazloženje da igrači Maestrala nisu doputovali na Lastovo, iako je stvarni razlog bio problem oko prijevoza (autobus). Bilo kako bilo, Krvavčani su se vratili, a to je vrlo dobra vijest za sve na području Županije koji vole ili se bave nogometom.

Osvojili su prvo mjesto,pa će od jeseni odmjeravati snage i sposobnosti s Metkovićem, Župom dubrovačkom, Orebićem i drugima.

Nemale zasluge za uspjeh ima i predsjednik kluba Veljko Rakić koji nam je rekao:

– Ostvarili smo naš cilj i nadamo se da ćemo opet vrlo uspješno nastupati u Prvoj županijskoj ligi. Najveće zasluge svakako pripadaju igračima, a imamo ih dvadesetak, treneru Nikoliću, Mariu Rakiću, Ivanu Ćendi koji radi s mladima, načelniku općine Kula Norinska Nikoli Krstičeviću, Ivici Vučkoviću, Nikoli Vučkoviću koji je 40 godina u klubu, najvećem navijaču Nikoli Ujduru i svima ostalima.

Naše su ambicije postati stabilan županijski prvoligaš te poboljšanje uvjeta za rad.

Mogu vam reći da je naše igralište preuređeno, zasijana je trava i uređen okoliš, tako da će biti spremno za natjecanje. Postavit ćemo i dva reflektora, a u narančasto ćemo obojiti 132 sjedalice jer je to naša tradicionalna boja.

Što se tiče igračkog kadra za novu sezonu mogu reći da imamo 19 igrača, a da će biti odlazaka i dolazaka to ne tajimo. Spremamo se proslaviti 40 godina od osnutka Maestrala (i 30 godina KUD-a Bagalović) i zahvaliti svima koji su sudjelovali u osnivanju i u razvoju nogometa u Krvavcu, – istaknuo je Rakić.

Zamolio je da prenesemo zahvale sponzorima bez kojih klub ne bi mogao egzistirati, tvrtkama (obrtima) „Putnik“, „Bravostroj“,“Villa Neretva“, „Žabac“, „Lujo Auto“, „Boje i lakovi“ i svima koji su pomagali i koji će pomagati.

ŽENSKI NOGOMET

Ana Bakalar debitirala za A reprezentaciju pobjedom nad Bugarskom

Objavljeno prije

Nogometašica ŽNK Neretve Ana Bakalar je debitirala za A reprezentaciju Hrvatske pobjedom nad Bugarskom 6:0.

Ana je igrala drugo poluvrijeme i asistirala za gol. Golove za Hrvatsku postigle su Conjar 2, Rudelić 2, Šalek i Landeka po 1.

Čestitke curama, Ani i izborniku, našem Metkovcu Mati Prskalu.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije