Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

FIT4EVER

Nikola Glasović ponio titulu ‘najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve’

Objavljeno prije

Fit4ever 2016.

Fit4ever prošlog je vikenda na Ušću organizirao prvo otvoreno natjecanje za najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve. Natjecanje koje je uključivalo niz vježbi snage, izdržljivosti, eksplozivnosti i agilnosti okupilo je 12 natjecatelja. Nakon uvodnih vježbi koje su se pokazale dosta kompleksne i teške, čemu je još više pridonijelo jako sunce, ostalo je pet finalista, a kao najsnalažljviji i najspremniji pokazao se Nikola Glasović koji je tako stekao titulu “najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve”. Drugo mjesto pripalo je Marinu Krešiću, a treće Vinkovčaninu s mostarskom adresom Adamu Rožiću.

Natjecanje za koje se nadamo da će postati tradicionalni festival sporta i zdravog života, podržao je i BK Relaks čiji su članovi odvezli rutu od Metkovića do Ušća.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Opširnu foto-galeriju donosi fb Daki Photography

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije