Ostanimo u kontaktu

NK 'GUSAR' KOMIN

Neven Majić novi je trener kominskog Gusara

Objavljeno prije

Uprava nogometnog kluba Gusara iz Komina za trenera prve momčadi imenovala je Nevena Majića. Novi trener žute podmornice kao igrač je nastupao za mnoge klubove, a između ostalog i za NK Neretvu, ONK Metković, kao i za NK “Gusar” Komin.

Dakle, možemo govoriti o njegovom povratku u svlačionicu žutih, sada u ulozi trenera. Riječ je o mladom i perspektivnom treneru, čovjeku koji je osnovao i vodio ŽNK ”Neretva” Metković i to u prvoj HNL. Trenerskim poslom bavio se i u Irskoj gdje je radio u NK Railway Union Dublin.

Po povratku iz Irske sjest će na klupu žutih, a za prvog suradnika izabrao je dugogodišnjeg igrača i kapetana žutih Anđelka Oršulića.

Izvor: rogotin.hr

VIŠE JE IGRAČA DOŠLO, NEGO OTIŠLO IZ KLUBA

Metković Mehanika započela s pripremama za novo prvoligaško natjecanje

Objavljeno prije

Autor

U ponedjeljak su rukometaši Metković Mehanike započeli s napornim pripremama za novo prvoligaško natjecanje koje počinje krajem rujna.

Trenersku dužnost i dalje će obnašati Filip Romić kojemu se na prvu prozivku javilo 19 igrača, među kojima i mladi Obradović, Vlahović, Krešić, Jurković, Gnječ, Ujdur, Talajić i ostali.

Treneru i suigraču u novom prvenstvu nedostajat će ubojiti krilni napadač Marko Buntić koji je postao novi igrač Izviđača iz Ljubuškog.

Na popisu nisu ni Toni Jakić ni Luka Čupić koji nastavljaju obrazovanje izvan Metkovića.

Na vratima uz Boškovića neće biti ni  Marka Romića koji je pojačao Spačvu iz Vinkovaca.

Ipak, više igrača (za sada) je došlo nego otišlo.

Nakon dulje stanke počeo je s radom Rudi Ilić, tu je i Rudolf Ćužić za kojega ne zna sigurno hoće li i ostati, iako bi to svi u klubu voljeli. Nakon završetka školovanja vratio se Krešo Jelčić, a iz Izviđača je došao Damir Mataga koji je godinama bio jedan od najboljih igrača.

Cjelokupne pripreme Metkovci će obavljati u svom gradu, s ciljem osvajanja mjesta u vrhu ljestvice i afirmacije mladih igrača.

Metković Mehanika će odigrati nekoliko pripremnih utakmica (Rukometna akademija Čapljina, RK Trogir), a sudjelovat će i na turniru u Kaštelima gdje će nastupiti Dubrovnik, Izviđač i drugi.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije