Ostanimo u kontaktu

NK 'GUSAR' KOMIN

Neven Majić novi je trener kominskog Gusara

Objavljeno prije

Uprava nogometnog kluba Gusara iz Komina za trenera prve momčadi imenovala je Nevena Majića. Novi trener žute podmornice kao igrač je nastupao za mnoge klubove, a između ostalog i za NK Neretvu, ONK Metković, kao i za NK “Gusar” Komin.

Dakle, možemo govoriti o njegovom povratku u svlačionicu žutih, sada u ulozi trenera. Riječ je o mladom i perspektivnom treneru, čovjeku koji je osnovao i vodio ŽNK ”Neretva” Metković i to u prvoj HNL. Trenerskim poslom bavio se i u Irskoj gdje je radio u NK Railway Union Dublin.

Po povratku iz Irske sjest će na klupu žutih, a za prvog suradnika izabrao je dugogodišnjeg igrača i kapetana žutih Anđelka Oršulića.

Izvor: rogotin.hr

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije