Ostanimo u kontaktu

NK 'GUSAR' KOMIN

Neven Majić novi je trener kominskog Gusara

Objavljeno prije

Uprava nogometnog kluba Gusara iz Komina za trenera prve momčadi imenovala je Nevena Majića. Novi trener žute podmornice kao igrač je nastupao za mnoge klubove, a između ostalog i za NK Neretvu, ONK Metković, kao i za NK “Gusar” Komin.

Dakle, možemo govoriti o njegovom povratku u svlačionicu žutih, sada u ulozi trenera. Riječ je o mladom i perspektivnom treneru, čovjeku koji je osnovao i vodio ŽNK ”Neretva” Metković i to u prvoj HNL. Trenerskim poslom bavio se i u Irskoj gdje je radio u NK Railway Union Dublin.

Po povratku iz Irske sjest će na klupu žutih, a za prvog suradnika izabrao je dugogodišnjeg igrača i kapetana žutih Anđelka Oršulića.

Izvor: rogotin.hr

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije