Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

USPJEŠNI MLADI NOGOMETAŠI NERETVE

Neretvini stariji pioniri kolo prije kraja prvenstva postali prvaci Dalmacije

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracija

Sjajan uspjeh u prvenstvu Dalmacije za starije pionire u nogometu (dječaci rođeni 2003. godine i mlađi) ostvarili su dječaci NK Neretve Metković.

Kolo prije posljednje utakmice koja se igra u Metkoviću s Dugopoljem, oni su sa 73 boda već postali prvacima za ovu sezonu. Treba znati da su mladi Neretvini telenti osvojili čak pet bodova više od splitskog Hajduka, a u ligi su poznati klubovi Adriatik, Junak, GOŠK iz Dubrovnika i drugi.

Posebnu  darovitost iskazali su napadači, a među njima Marin Vučković koji je s, do sada postignuta 52 gola, već postao vodeći strijelac natjecanja.

Mnogi iz pobjedničke generacije pokazuju iznimnu darovitost pa se s pravom može očekivati njihov brzi i kvalitetni nogometni razvoj.

Evo i njihovih imena:

N. Blažević, Repeša, Gustin, Pavlović, Milan, Perić, M. Jurković, Roglić, Vučković, Previšić, Batinović, Cvitković, Krešić, J. Blažević, Zvonić, Dodig, Jarak, Sušak, A.Jurković, Vidačković, Mrvalj i Čopo.

Neretvine nade još je kao mlađe pionire vodio Davor Mioč, a onda ih je ove sezone vodio u prvenstvu za starije pionire u kojemu je sudjelovalo 16 klubova od Dubrovnika do Zadra.

Evo što je rekao nekadašnji istaknuti nogmetaš i nekadašnji prvi trener seniora Neretve:

– Čujte, nakon dugo godina pojavila se jedna iznimno darovita generacije mladih nogometaša, za koju mislim da može biti stvarna budućnost Neretve. Uz to što su daroviti, oni su i naporno radili pa uspjeh nije izostao. Neke naše dječake vratili smo iz drugih klubova i stvorili čvrst kolektiv koji zna što hoće. Iznimno sam zadovoljan njihovim odnosom prema učenju i radu, kao i ozračjem među njima – izjavio je trener ove darovite i, očito je, pobjedničke generacije, Davor Mioč.

Piše: Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije