Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

SENIORKE NE IGRAJU, ALI MLAĐE JESU

Neretvine igračice U-17 i U-15 gostuju kod ŽNK Hajduk Split

Novi nastupi igračica ŽNK Neretva u Prvoj ligi

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Seniorska vrsta ŽNK Neretva ni sljedeće nedjelje neće nastupiti u prvoligaškom nadmetanju u kojemu je do sada osvojila jedan bod, a zaigrat će zbog stanke u prvenstvu tek krajem listopada.

Međutim, slijede novi izazovi ekipa U-17 i U-15.

U 1.HNLŽ U-17, Neretva je u šest utakmica upisala jednu pobjedu pa se s tri boda nalazi na devetom mjestu. Mlade Metkovke u  gostuju u Splitu i sastaju sa ŽNK Hajduk Split koji se s 15 bodova nalazi na trećem mjestu. Među Splićankama je i bivša članica Neretve Ana Sušak, a spomenimo i to da ih je nekoliko u redovima seniorske ekipe Hajduka u Drugoj ligi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Neretva U-15 bolje stoji na ljestvici 1.HNLŽ za taj uzrast, a u 6 utakmica priskrbila je 12 bodova te se nalazi na četvrtom mjestu. U subotu Neretva gostuje također u Splitu i sastaje se vršnjakinjama Hajduka koje zauzimaju 5 mjesto s 12 bodova. S obzirom na darovitost Ane Jurić, Lane Bebić, Gabrijele Prkačin kao i ostalih Neretvinih djevojčica, ali na uporan i stručan rad trenera Duška Mijoča, ne bi nas iznenadilo kada bi se Metkovke vratile kućama s jednim ili čak s dva boda.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije