Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Neretvi unatoč većem broju prigoda samo bod iz Otoka

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U 16.kolu 3.HNL Jug, Neretva je gostovala u Otoku gdje je s domaćim OSK-om odigrala 0:0.

Gosti su imali više prigoda, a posebno dojmljive bile su dvije prigode Prskala i jedna Rodinova, no njihovi udarci nisu dospjeli na pravo mjesto. OSK je u 45.minuti imao jednu pravu prigodu, ali ona nije iskorištena.

Inače, sama utakmica nije bila na nekoj posebno visokoj kvalitetenoj razini, čemu je mogući uzrok i hladnoća.

Ipak, raduje borbenosti i odlučnost igrača Neretve da se bore i na koncu izbore za jedan bod, kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstvenog natjecanja.

Prvi suradnik trenera Bubala, Mate Borovac nam je rekao:

– Imali smo više prigoda, to je činjenica. Naši igrači su nastojali ostvariti pozitivan rezultat i u tomu su dijelom uspjeli. I s bodom moramo biti zadovoljni, iako domaći sastav nije prikazao neku posebno dojmljivu igru. Moramo se dobro pripremiti za posljednji susret polusezone u subotu pritiv Splita kako bismo što uspješnije okončali polusezonu.

Sudio je Zvonimir Sinovčić iz Novigrada, a početni sastav Neretve izgledao je ovako: Kozina, Rodin, Kuran, Prskalo, Okić, Pehar, Zovko, Čupić, Medak, Gustin, Ljubić. Trener: Ivan Bubalo.

NOGOMET

ŽNK Neretva čestita Neretvancu na osvojenom naslovu te zahvaljuje na sportskoj suradnji

Objavljeno prije

Na poziv uprave, stručnog stožera i igrača NK Neretvanac, jučer na povratku sa utakmice u Splitu, ŽNK Neretva je bila gost na utakmici NK Neretvanac – NK Hrvatski vitez, a nakon utakmice i na fešti u povodu naslova prvaka 3. HNL-jug.

Ovom prilikom ŽNK Neretva se zahvaljuje na gostoprimstvu upravi Neretvanca, na čelu sa predsjednikom Kristijanom Sočom, sportskim direktorom Nevenom Majićem – osnivačem ŽNK Neretva, trenerom Goranom Proletom i igračima Neretvanca, te još jednom čestita Neretvancu na osvojenom naslovu prvaka i zahvaljuje na sportskoj suradnji!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije