Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Neretvankama bod u Čakovcu

Objavljeno prije

ŽNK Neretva - ŽNK Split 2

U prvoligaškom ženskom nogometnom derbiju za peto mjesto Neretva je u Čakovcu (ŽNK Katarina Zrinski) ostavila vrlo dobar dojam te je nakon borbene igre zasluženo osvojila jedan bod (0:0).

Niti jednog trenutka igračice Neretve nisu igrale podređenu ulogu pa su shodno tome imale i svojih prigoda. Domaće su možda imale nešto više zrelih situacija, ali je vratarka Neretve Jelena Kešina više puta odlično intervenirala, a napose se isticala u zaustavljanju slobodnih udaraca.

Metkovke su tako nastavile nevjerojatan niz proljetne nepobjedivosti, s naznakom da će se takav niz i nastaviti jer u sljedeća dva kola dvaput igraju kod kuće. Uz to do sljedećega kola oporavit će se Merima Tanović i Marija Herceg.

Dodajmo da je prema riječima našeg informatora Ante Borasa, suđenje u Čakovcu bilo na iznimno visokoj razini. S obzirom na neke događaje u dosadašnjem tijeku prvenstva, i to je lijepo saznanje.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
POLJOPROMET – Čestitka 2019

Najčitanije