Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GOLIJADA IZA VAGE

Neretvani ne znaju za milost, svojom igrom iskaču iz okvira županijske lige

Objavljeno prije

NK Neretva

Nogometaši Neretve ne znaju za milost u susretima sa svojim suparnicima u Županijskoj ligi, a uz to njihova igra poprima ozbiljne, trećeligaške dimenzije.

U petak su u sportskom i rezultatskom smislu stradali nogometaši Hajduka 1932 iz Vela Luke, kojima domaći nisu dopustili niti jednu izglednu priliku, osim što su bezuspješno izveli dva slobodna udarca.

Već u 9. minuti 1:0 za Neretvu! Eduard Raguž nije pogriješio već je loptu smireno i znalački pospremio u mrežu.

Minutu kasnije, iskusni Jerković postiže drugi gol za svoju momčad, a Marin Toas u 32. minuti zaokružio je listu strijelaca i vrlo dobru igru Neretve za odlazak na odmor.

I u nastavku ista slika na terenu. Neretva je napadala, kontrolirala igru i stvarala izgledne prilike. Kapetan Batinović pogađao je u 57. i 79.minuti, da bi Raguž svoj drugi gol postigao u 85., za konačnih 6:0.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije