Ostanimo u kontaktu

MARIĆ IZ PLOČA U NERETVU

Neretva započela pripreme za nastavak prvenstva, pa kad se nastavi

Objavljeno prije

Foto: fb NK Neretva Metković

Nogometaši Neretve od ponedjeljka na svojim terenima vježbaju jednom dnevno, a sve nakon duge stanke zbog poznatih razloga.

Dopušteno im je vježbati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, pa stoga i ne mogu koristiti sanitarne uređaje u klupskim prostorima, već nakon vježbanja moraju u trenirkama svojim kućama. Makar oni koji žive u Metkoviću.

Trener Armando Marenzzi sa svojim pomoćnicima nastoji učiniti lagan prijelaz iz razdoblja nevježbanja prema normalnom trenažnom ciklusu, bez obzira na to kada će početi prvenstvo , koje sigurno neće krenuti do 6.ožujka, znači još mjesec dana, bude li epidemiološko stanje bolje.

Za sada, kako neslužbeno doznajemo, vježba i novih igrača među kojima je i Marić, dosadašnji član Jadrana LP.

Doznajemo također da su Neretvu napustili Duje Medak i Peko, a gdje će nastaviti igrati nismo doznali.

NERETVANAC SLAVIO 5:0

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Neretvanac bolji od ONK Metkovića

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Nogometaši županijskog ligaša ONK Metković, odigrali su svoju drugu pripremnu utakmicu na svom terenu, ovom prigodom s Neretvancem iz Opuzena. U susretu s Neretvom prije nekoliko dana doživjeli su poraz, 4:0, a u srijedu su Opuzenci slavili s 0:5.

Treba reći da su i jedni i drugi u prvom dijelu susreta prikazali dobar i dinamičan nogomet te da je bilo izglednih prilika i za jedne i druge. Metković se dobro držao sve do 71. minute, kada je Neretvanac postigao prvi gol a zatim, do kraja još četiri. Očito je da je treće ligaš bio spremniji, ali nije za podcjenjivanje niti igra koju je pokazao Metković. Dapače, vidjelo se da je momčad na pravom putu i da će spremna dočekati početak drugog dijela prvenstva.

Metkovci će u subotu u Ploče gdje će igrati s Jadranom LP, prvoplasiranom momčadi Treće lige -jug.

U prvom pretkolu Kup natjecanja ONK Metković će igrati s Gusarom u Kominu dok je drugi par Jadran LPNeretva.

Inače, ONK Metković je dobio još dva vrijedna igrača. Iz Neretve se vratio vratar Božo Medić, a iz Maestrala je došao Ivan Šutalo koji je za Krvavčane jesenas postigao pet golova. Spomenimo da je Ivan Šutalo brat Mihovila Šutala koji igra na Cipru, i Boška Šutala koji igra u Atalanti. Ranije su Metkovcima pristupili Medak i Primorac.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije