Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U PRIPREMNOM RAZDOBLJU SLIJEDI ŠEST UTAKMICA

Neretva za sada bez pojačanja, ali s jasnim ciljevima

Objavljeno prije

Trener Neretve, trećeplasirane momčadi u prvom dijelu prvenstva 3.HNL jug, Mario Svaguša, poveo je početkom tjedna svoje odabranike na zahtjevne pripreme za proljetni dio prvenstva u kojemu će Neretva nastojati zauzeti jedno od tri prva tri mjesta i plasirati se u Jedinstvenu hrvatsku nogometnu ligu.

Doduše, još nema potvrde iz kluba je li zatraženo licenciranje, ali vjerujemo da da na to nije zaboravljeno.

Neretva će se pripremati i vježbati u Metkoviću koristeći postojeće objekte i prirodne resurse, zašto i ne bi kad će, primjerice, i jedan Hajduk obaviti svoje pripremne zadaće samo u Splitu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Očekuje se da će Metkovci odigrati šest pripremnih utakmica, 22.siječnja s Imotskim, 26.siječnja s GOŠK-om Gabela, a sudjelovat će i na Memorijalnom turniru „Andrija Anković“ u Gabeli, 5. i 6.veljače, a n a kojemu će još sudjelovati domaći GOŠK, Zrinjski i Tuzla City.

Što se igračkog kadra tiče, za sada nema promjena u igračkoj križaljci, niti je tko otišao niti je tko došao, ali smo sigurni da će uprava angažirati makar dva nova igrača.

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije