Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

U PRIPREMNOM RAZDOBLJU SLIJEDI ŠEST UTAKMICA

Neretva za sada bez pojačanja, ali s jasnim ciljevima

Objavljeno prije

Trener Neretve, trećeplasirane momčadi u prvom dijelu prvenstva 3.HNL jug, Mario Svaguša, poveo je početkom tjedna svoje odabranike na zahtjevne pripreme za proljetni dio prvenstva u kojemu će Neretva nastojati zauzeti jedno od tri prva tri mjesta i plasirati se u Jedinstvenu hrvatsku nogometnu ligu.

Doduše, još nema potvrde iz kluba je li zatraženo licenciranje, ali vjerujemo da da na to nije zaboravljeno.

Neretva će se pripremati i vježbati u Metkoviću koristeći postojeće objekte i prirodne resurse, zašto i ne bi kad će, primjerice, i jedan Hajduk obaviti svoje pripremne zadaće samo u Splitu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Očekuje se da će Metkovci odigrati šest pripremnih utakmica, 22.siječnja s Imotskim, 26.siječnja s GOŠK-om Gabela, a sudjelovat će i na Memorijalnom turniru „Andrija Anković“ u Gabeli, 5. i 6.veljače, a n a kojemu će još sudjelovati domaći GOŠK, Zrinjski i Tuzla City.

Što se igračkog kadra tiče, za sada nema promjena u igračkoj križaljci, niti je tko otišao niti je tko došao, ali smo sigurni da će uprava angažirati makar dva nova igrača.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije