POBJEDA U GOSTIMA

Neretva uzela puni plijen u Imotskom

Objavljeno 13. listopada 2018. u kategorijama: News, Nogomet, Sport.

NK Neretva

U osmom kolu prvenstva 3. HNL Jug, Neretva je gostovala u Imotskom gdje je u srazu s domaćim Imotskim ostvarila veoma vrijednu, a može se reći i izrazitu, 0:2 pobjedu.

Od samoga početka Metkovci su sve konce igre držali u svojim rukama, pa je do prvog, vodećeg pogotka došlo već u 13. minuti. Tada je Ajkunić lijepo ubacio loptu u šesnaesterac Imotskog, gdje ju se jedan obrambeni igrač skrenuo u vlastitu mrežu. Ipak, Neretva nije stala, vezna linija držala je dinamiku utakmice u svojim nogama, napadači su tražili prilike za udarce, a obrana budno motrila povremene pokušaje napadača Imotskog.

U drugom dijelu, bolje reći u 49. minuti brzi napada Neretve uspješno je zaključio brzi Šime Erjauc krasnim udarcem za Neretvinih 0:2. Do kraja su domaći igrači ostali bez prave prigode jer im neretvanska obrana to nije dopustila.

Trener Neretve Goran Galov:

– Igrali smo kako smo se dogovorili, naši su igrači bili na visini zadaća, izgarali su i odigrali jednu visokokvalitetnu utakmicu. Nije u našoj momčadi bilo slabog mjesta, svi su dali svoj maksimum i iskreno sam sretan zbog takvog pristupa. Stalno sam govorio da se i nama mora negdje posrećiti te da će uznapredovati naša realizacija. To se upravo događa pa se nadam da će se naše dobre igre i nastaviti.

Opuzenski Neretvanac gostujući kod lidera Junaka u Sinju izgubio je s 2:1. Za domaće je dva gola postigao Janderk, a za Neretvanac Vasilj.

Jadran LP je u Pločama izgubio bodove i doživio visok poraz 1:4, od Uskoka.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari