Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJA SE PRVENSTVO 3.HNL JUG, NERETVA DOMAĆIN

Neretva u srazu s Hrvatski vitez Posedarje priželjkuje pobjedu

Objavljeno prije

Danas, 30.rujna nastavlja se prvenstvo nogometnih trećeligaša, u južnoj skupini, a Neretva iz Metkovića na svom terenu susrest će se s momčadi Hrvatski vitez Posedarje.

U sedmom kolu Neretva će odigrati tek petu utakmicu prvenstva u kojima je upisala samo jednu pobjedu i to na gostovanju u Ivanbegovini u susretu s Kamenom, 2:3.

Neretvanima u svakom slučaju ova sezona nije počela u jednom, recimo to tako, normalnom ozračju zbog posljedica korona krize, ali je i još nekoliko klubova u zaostatku s utakmicama iz istih razloga. Posebno je otegotna okolnost što Metkovci moraju igrati u ritmu nedjelja-srijeda, što često nisu u mogućnosti činiti ni  profesionalne europske momčadi.

No, što je tu je, momci trenera Damira Borovca Iza vage čekaju HV Posedarje, momčad koja se nalazi na osmom mjestu na ljestvici s osam bodova. Neretva je na 14. mjestu s tri boda. Jasno je da je jedini cilj igrača i stručnog stožera pobjeda i nova tri boda. To bi, izvan svake sumnje, bio snažan  poticaj igračima uoči novog gostovanja u 8. kolu u Mravincima sa Slogom sljedeće nedjelje.

Podsjetimo, na ljestvici je prvi Uskok s 12 bodova iz pet utakmica, slijede ga Hrvace s 12 bodova iz šest utakmica, Jadran LP je treći s 11 bodova iz pet utakmica, a Zagora četvrta s 10 bodova iz pet utakmica.

U  sedmom kolu Neretvanac koji se inače nalazi na petom mjestu s osvojenih 9 bodova u pet utakmica slobodan je, a Jadran LP dočekuje Vodice.

Evo i ostalih parova: Hrvace-Urania, OSK-GOŠK Dubrovnik, RNK Split-Uskok, Kamen-BŠK Zmaj, RNK Zmaj-Sloga, i Zagora-Primorac.

Utakmice počinju u 16 sati.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije