Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Neretva u Pločama izborila bod

Objavljeno prije

Foto -Ploče Online - Facebook

U neretvanskom derbiju 4. kola 3.HNL Jug između Jadrana LP i Neretve u Pločama nije bilo pogodaka, tako da je konačan rezultat glasio 0:0.

Ostvarile su se najave trenera Galova i igrača Neretve kako će u Pločama s malo većom opreznosti5 igrati u obrani čekati svoju priliku za pogodak. Isto tako su se ostvarila obećanja da igrači Neretve odigrati jednu pravu, mušku i čvrstu utakmicu s velikom dozom ogovornosti u svim linijama i u svakoj dionici utakmice.

Tijekom susreta Pločani su možda imali malo više inicijative što i nije čudo s obzirom na domaći teren,a imali su i nekoliko uporabljivih lopti.

Evo što je nakon završetka susreta rekao oporavljeni kapetan Ante Batinović koji je odigrao cijelu utakmicu.

– Igrali smo onako kako smo se dogovorili s našim trenerom, ginuli smo za svaku loptu u posebno pazili na naša vrata. Kako vidimo isplatilo se, iako sui domaći imali nešto više od igre. Međutim, pri kraju i mi smo imali dvije do tri odlične prigode koje nismo iskoristili. Bod je za nas velik i mi smo iznimno zadovoljni što smo osvojili. Uostalom, znali smo za što smo došli i što nam je cilj, kojega smo na koncu i ostvarili – zadovoljan je bio kapetan čiji se povratak itekako osjetio u igri Neretve.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS
Foto: Ploče Online / Facebook

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije