Ostanimo u kontaktu

1.ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Neretva slavila u Potomju, Metković prosuo bodove na domaćem terenu

Objavljeno prije

sport, nogomet, lopta, gol

ONK Metković je na svom terenu prosuo bodove u susretu s Orebićem u utakmici 17. kola 1. ŽNL. Dva stara poznanika igrala su otvoreno i borbeno od prve do zadnje minute, s naznakom da je Orebić u većem dijelu imao laganu terensku premoć i više napadačkih aktivnosti.

ONK Metković – NK Orebić 0:1 (0:0)

No, ni Metković nije zaostajao u svojim nakanama da dođe do vrata gostiju, ali u tomu ni jedni ni drugi zadugo nisu uspijevali, bolje reći sve do 90. minute. Tada je jedan od napada Orebića škaricama iz blizine realizirao Dino Marić i tako donio tri boda svojoj momčadi.

Prije toga nekoliko prilika imali su i igrači Metkovića, ali nisu bili precizni. Orebić je nekako bolje kontrolirao igru i više imao loptu u posjedu, ali su napadači najmanje deset udaraca uputili daleko, daleko iznad ili pored vratara Metkovića, Marevića.

Igračima Metkovića nema se što prigovoriti kada je riječ o pristupu i iskazanoj želji. Bodovi su ovom prigodom pripali spretnijem takmacu.

NK Grk – NK Neretva 0:6 (0:2)

Neretva je u Potomju lako izišla na kraj s Grkom. Šest postignutih golova u gostima najbolja su prosudba odnosa na terenu. U prvom dijelu pogodili su za vodstvo Neretve Jerković i kapetan Ante Batinović. U nastavku  su se u listu strijelaca upisali Kuran, Jerković dvaput, i Raguž.

Metkovci trenutačno imaju 4 boda više od Župe Dubrovačke, te pet više od Orebića i  sedam od Gusara koji u sljedećem kolu dolazi u Metković.

Spomenimo da je utakmica Gusar – Hajduk 1932 odgođena zbog stanja terena, te da je Jadran 1929 savladao Maestrala s 5:2.

Pero Jakić

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
ZADRUGA BRANITELJA GORAČIĆI – Čestitka

Najčitanije