Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Neretva se iz Sinja vratila s porazom

Objavljeno prije

Neretva nije uspjela niti do boda u Sinju u susretu s Junakom. Konačan rezultat glasio je 3:1 u korist Sinjana, i tu završava svaka priča.

Prvi dio susreta protekao je u izjednačenoj igri u kojoj je i Neretva imala svoje prigode. Nažalost, one nisu realizirane.

U drugom dijelu domaći su udarcem s 25 metara poveli s 1:0, a malo nakon toga iz jedne gužve pred vratarom Neretve, povećali su svoje vodstvo na 2:0.

Ubrzo je Medić, igrač Neretve, dobio crveni karton pa su Metkovci nastavili igrati s 10 igrača. Ipak, Adel Ajkunić se potrudio smanjiti rezultat na 2:1, nakon čega je Neretva krenula prema poravnanju. Nažalost, to se nije dogodilo jer su igrači Junaka u sudačkoj nadoknadi vremena postigli treći pogodak.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije