Ostanimo u kontaktu

HUMANA AKCIJA ZA MARIJA SKOČIBUŠIĆA

Neretva posljednju utakmicu igra za našeg teško oboljelog sugrađanina

Objavljeno prije

NK Neretva za Marija Skočibušića, Iza Vage

Nogometaši Neretve u subotu, 28. svibnja s početkom u 17:30 sati igraju posljednju domaću utakmicu ove sezone i pretposljednje kolo 3. HNL jug. Na igralište Iza vage dolazi posljednje plasirana momčad prvenstva Mosor iz Žrnovnice koji da bi zadržao šanse za ostanak u ligi treba pobjedu protiv naše ekipe koja je pobjedom nad OSK-om te brige riješila.

Osim što nas čeka zanimljiva trećeligaška utakmica ona će osim sportskog i natjecateljskog dijela imati i humanitarni karakter. Naime sav prihod od prodanih ulaznica biti će namijenjen našem teško bolesnom sugrađaninu Mariju Skočibušiću koji boluje od karcinoma. Stoga Vas sve pozivamo da ispunite tribine i nesebično pomognete našem Mariju kako bi mu barem malo olakšali borbu protiv teške bolesti i pružili potporu u ovim teškim danima za njega.

U subotu Iza vage pokažimo još jednom velikodušnosti i zajedništvo za Marija! Vidimo se!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije