Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Neretva poražena u Baškoj Vodi

Objavljeno prije

Nakon startnog boda u neretvanskom El classicu, Neretva je zabilježila dva uzastopna poraza. Prošlog vikenda Iza vage slavila je Zagora (0:1), a u subotu su poraženi od Uranie sa 2:1.

U prvom dijelu mreže su mirovale iako je na obje strane bilo vrlo izglednih prigoda koje su ostale nerealizirane.

Nastavak je za goste počeo šokantno jer su domaćini već u 46. minuti preko Vidovića došli do vodstva. Nakon toga gosti su uspjeli preuzeti incijativu koju su okrunili poravnanjem u 74. minuti preko iskusnog Dragana Brečića. Do kraja su obje momčadi igrale dosta oprezno, a pobjednik je odlučen u trećoj minuti nadoknade. U gužvi pred golom Brkića najbolje se je snašao Tomaš i donio vrijednu pobjedu svojoj momčadi.

– Moji igrači su iskazali dosta truda i zalaganja, možda je nedostajalo više koncentracije u završnici. Danas je nedostajalo i malo sreće. Sve moramo brzo zaboraviti i koncentrirati se za utorak kada nam u goste dolaze Vodice, – rekao nam je Goran Galov trener Neretve.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije