Ostanimo u kontaktu

MEMORIJAL PRIPAO DOMAĆINU

Neretva pobjednik Memorijalnog turnira ‘Ante Rebac’

Objavljeno prije

U završnoj utakmici nogometnog Memorijalnog turnira „Ante Rebac“ Neretva je na svom terenu s 2:0 pobijedila Jadran LP iz Ploča. Sve je zapravo bilo riješeno u prvom dijelu, kada je Neretva golovima Stipe Batinovića i Zovke povela s 2:0 !

Igrači Neretve bolje su stajali na terenu i bolje igrali tijekom cijelog susreta, stvarali su prigode i samo dvije realizirali, dok je Jadran svoju pravu prigodu imao samo u 45.minuti.

Trener Mario Svaguša je rekao : -Čujte, kad pobijedite svakako morate biti zadovoljni,  ali  imam razloga biti dvostruko zadovoljan. Bili smo nadmoćniji, igrali smo bolje unatoč neigranju četvorice igrača. Svi su dobili priliku igrati pa je tako nastupilo i pet naših juniora. To je ono što nas veseli i na čemu ćemo i dalje raditi-rekao je Svaguša.

Treba podsjetiti da je Neretva  do sada u pripremnim utakmicama postigla 23 gola a primila samo jedan (u susretu sa Splitom), što je još jedan dokaz da se stručni stožer i igrači potpuno razumiju u zajedničkim nastojanjima i pripremi za početak prvenstva. Inače, utakmice za treće mjesto nije bilo jer je ONK Metković ocijenio da igrači kojima pripreme još nisu počele ne mogu izdržati dvije utakmice u dva dana. Metkovci su zamolili GOŠK Dubrovnik da se ne igra, a obavijestili su i organizatore turnira o svojoj odluci koja je s razumijevanjem prihvaćena.

Bez obzira na to, svim sudionicima Memorijalnog turnira „Ante Rebac“ pripadaju čestitke za nastupe, kao i organizatorima na uspješnoj organizaciji turnira.

Uskoro donosimo opširniju fotogaleriju!

BOĆARI PRVOLIGAŠA METKOVIĆA PRIPREMAJU SE ZA NOVO PRVENSTVO

Markica Dodig: ‘Pripremno razdoblje iskoristit ćemo na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima’

Objavljeno prije

Autor

BK Metković je zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima u minulom prvenstvu ostvario plasman u boćarsku Super ligu u sljedećoj sezoni koja počinje tek 23.listopada.

U svom Boćarskom domu odrađuju zahtjevne treninge kako bi već u ovoj fazi priprema dosegnuli određeni stupanj spremnosti uoči početka vrlo izazovnog prvenstva.

Nekadašnjeg svjetskog prvaka , reprezentativca, voditelja, trenera i igrača BK  Metković, Markicu Dodiga pitali smo kako teku pripreme i ima li igračkih promjena.

– Nitko iz kluba nije otišao niti nam je tko pristupio, a prijelazni rok je završio.

Vježbamo triput tjedno kako bismo ostvarili naš plan i kako bismo što spremniji dočekali početak novog natjecanja u višem stupnju.

Nadam se da ćemo pripremno razdoblje iskoristiti na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima, – rekao je Dodig.

U Super boćarskoj ligi Hrvatske natjecat će se sljedeći klubovi :

Biston, Istra Poreč,  Pazin, Pula, Marinići, Metković, Otok, Sokol Orbico, Vargon i Zrinjevac.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije