Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

NASTAVAK PREKINUTE UTAKMICE

Neretva osvojila bod u Zadru

Objavljeno prije

Foto: fb NK Neretva Metković

U utorak je u Zadru nastavljena prvenstvena utakmica 3.HNL jug između Zadra i Neretve, a koja je bila zbog nevremena i pripadajućeg povodnja na igralištu u Stanovima bila prekinuta nakon prvog dijela susretu i pri vodstvu domaćih golom Bačkova od 1:0 u 43.minuti.

Neretva je u nastavku utakmice u srijedu nakon iznimno hrabre i muške igre osvojila jedan bod, igrajući 1:1. Pogodak vrijedan jedan bod postigao je Domagoj Zovko u 71.minuti utakmice. On i njegovi suigrači ne samo da su sačuvali svoju mrežu netaknutom , već su i prijetili domaćem sastavu, ali pogodaka više nije bilo.

Ono što su obećali igrači i trener Svaguša, je i ostvareno. Nakon svega Neretva se približava kraju jedne vrlo uspješne polusezone.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽENSKI RUKOMET

Djevojčice ŽRK Metković uspješne u Državnoj ligi U-14

Objavljeno prije

Djevojčice su u susretima 3.kruga Prve državne lige za djevojčice U-14, igranom u Metkoviću, ostvarile dvije sigurne pobjede.

Tijekom oba susreta pobjeda nije dolazila u pitanje, te je vidljivo da su iz susreta u susret sve uigranije i sigurnije.

Trenutno zauzimaju peto mjesto (16 ekipa) s tri pobjede i dva poraza, slijedeći susreti ih očekuju ponovo u Metkoviću, 16.1., protiv ŽARK Splita i Cetine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RK OPUZEN-ŽRK METKOVIĆ 11:24 (7:14)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić 2, Sara Ćosić 1, Laura Grubišić 1, Laura Majić 7, Lana Ilić 2, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 5, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 1, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 3, Marta Gustin 1, Tina Vučićević 1, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Nina Bonifačić

RA Jerkovac-RK Dalmatinka 17:24
RK Dalmatinka-RK Opuzen 31:16

ŽRK METKOVIĆ-RA JERKOVAC 21:12 (9:5)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić, Sara Ćosić, Laura Grubišić, Laura Majić 8, Lana Ilić 1, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 1, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 7, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 2, Marta Gustin, Tina Vučićević 2, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Laura Majić
Trener; Slavko Ujdur

ŽRK METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije