Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Neretva od Jadrana LP izgubila u prvoj pripremnoj utakmici

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracija

U prvoj pripremnoj utakmici na svom terenu Neretva je ugostila momčad Jadrana LP iz Ploča i izgubila 1:2.

U prvom dijelu u ravnopravnoj igri obje momčadi imale su po dvije prigode, ali golova nije bilo. U nastavku Pločani su iskoristili neopreznosti igrača u obrani Neretve te su preko Mihovila Šutala (bivšeg igrača Neretve) i Kešine poveli s 0:2.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Neretva je potom imala više od igre, međutim postigla je samo jedan gol i to preko Erjavca koji je lijepo s dva metra poslao loptu u mrežu. U momčadi Neretve igrali su gotovo svi igrači koji su prošle sezone ostvarili povratak u 3. HNL, ali budući da zapisnik nije sačinjen ne možemo vam priopćiti ni sastav. Na terenu su bili i Mulać i Kuran i Jerković, znači igrači na koje trener Galov računa i ove sezone, ali bilo je i nekoliko novih, vrlo poznatih  igračkih imena čija ćemo prezimena saznati tek nakon subotnje prijatljeske utakmice.

Za naše čitatelje donosimo sastav Jadrana LP kojega nam je ustupio trener Goran Proleta:

GALA HOME 740px

Čagalj, G. Barbir, Krstičević, Raič, Kalfić, Primorac, M. Musulin, Ma. Musulin, Maleta, Nikolac, Šutalo. Još su igrali: Benić, Turudić, Medak, D.Barbir, Oršulić, Karamatić, Herceg, Kešina, Šunjić, Puiljević, Burđelez.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije