Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA SLAVILA U SLAVONSKOM BRODU

Neretva kao gost ostvarila i drugu pobjedu

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve i u drugom su prvenstvenom i prvoligaškom kolu ostvarile pobjedu. Nakon 0:4 u Čakovcu u susretu s Katarinom Zrinski, u nedjelju su mlade ‘metkovske lavice’ u Slavonskom Brodu ponovo slavile u susretu s Viktorijom, s 0:1.

Prema riječima našeg vjernog izvora informacija, Ante Borasa, igračice Neretve su u izvrsnoj predstavi ostvarile zasluženu pobjedu, pogotkom Nine Mijoč u 75. minuti utakmice.

Metkovke su imale prilika, ali i domaće. Ipak, do njih se teško dolazilo, a onda je Mijoč s 25 metara uputila snažan udarac prema vratima Viktorije kojega domaća vratarka nije mogla obraniti. Bio je to pogodak za prednost kojega su igračice trenera Markote u jednoj rovovskoj bitki znale sačuvati kao golem kapital i drugu pobjedu zaredom na gostovanjima.

Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Terzić, Mandić, Herceg, Mijoč, Perić, Dugandžić, Dedaj, Šiljeg, Matić i Sušak.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije