Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA SLAVILA U SLAVONSKOM BRODU

Neretva kao gost ostvarila i drugu pobjedu

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve i u drugom su prvenstvenom i prvoligaškom kolu ostvarile pobjedu. Nakon 0:4 u Čakovcu u susretu s Katarinom Zrinski, u nedjelju su mlade ‘metkovske lavice’ u Slavonskom Brodu ponovo slavile u susretu s Viktorijom, s 0:1.

Prema riječima našeg vjernog izvora informacija, Ante Borasa, igračice Neretve su u izvrsnoj predstavi ostvarile zasluženu pobjedu, pogotkom Nine Mijoč u 75. minuti utakmice.

Metkovke su imale prilika, ali i domaće. Ipak, do njih se teško dolazilo, a onda je Mijoč s 25 metara uputila snažan udarac prema vratima Viktorije kojega domaća vratarka nije mogla obraniti. Bio je to pogodak za prednost kojega su igračice trenera Markote u jednoj rovovskoj bitki znale sačuvati kao golem kapital i drugu pobjedu zaredom na gostovanjima.

Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Terzić, Mandić, Herceg, Mijoč, Perić, Dugandžić, Dedaj, Šiljeg, Matić i Sušak.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije