Ostanimo u kontaktu

1. HNL ZA ŽENE

Neretva izgubila od boljeg Dinama

Objavljeno prije

U utakmici sedmog kola prvenstva ženskih prvoligaških sastava, Neretva iz Metkovića na svom terenu nije uspjela osvojiti niti bod u susretu s znatno boljom ekipom Dinama iz Zagreba.

Na inače teškom terenu igračice Dinama bolje su se snašle, a uz to prikazale su kvalitetniju i bolju igru u većem dijelu utakmice.

Gošće su pogodile za 0:1 u 14. minuti zahvaljujući preciznom udarcu Petre Benković i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku je Dinamo ponovno bio agresivniji, gostujući napadi bili su opasniji i učestaliji pa je u 51. minuti Nika Petrić postigla drugi gol za 0:2.Ona je s desne strane polulobom iznenadila vrataricu Neretve Jelenu Kešina, a možda i samu sebe jer se radilo u obacivanju pred vrata.

Od tada pa u sljedećih 15 minuta istakla se na vratima Neretve Jelena Kešina koja je u 54,56, i 67. minuti bravurozno zaustavljala udarce napadačica Dinama koje nismo mogli razaznati zbog blatnjave odore. Jelena je i u nastavku intervenirala i to nekoliko puta , ali dvaput nije uspjela. Treći zgoditak za uspješnije gošće polučila je u 75. minuti Ivana Stanić, preciznim i jakim udarcem a za konačan zaokruženi rezultat pobrinula se Marija Žagar u 89. minuti kada je iz blizine postigla četvrti Dinamov gol.

Ni izmjene koje je trener Neretve Ante Markota napravio u nastavku nisu pomogle u nastojanjima za promjenom rezultata.

Zagrepčanke su bile, ponovimo to, određenije i bolje, jednako dobro funkcionirala je i obrana i napad pa u takvoj igri Neretva nije imala previše izgleda.

Ipak, Metkovke su i dalje na četvrtom mjestu na ljestvici, a u sljedeće dvije utakmice igraju na domaćem terenu.

Sudio je Mišo Krešić iz Metkovića.

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano polaganje za učenička kyu zvanja

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama karate kluba Knez Domagoj održano polaganje za učenička kyu zvanja.

Ispitu je pristupilo 14 članova karate kluba koji su svi pokazali zavidno znanje i da su savladali vještinu za tražena zvanja.

Čestitamo svima!

Izvor i foto: facebook / Karate klub Knez Domagoj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije