Ostanimo u kontaktu

BOLJOJ NERETVI SAMO BOD

Neretva i Hrvace odigrali bez pogodaka

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve nisu uspjeli na svom terenu pobijediti momčad Hrvaca, koja se inače nije proslavila svojom igrom.

U prvom  dijelu Metkovci su više napadali i stvarali polu i prave prigode, a dvije najbolje napadači nisu uspjeli realizirati.

U nastavku je Neretva opet bila nadmoćnija, gosti su isključivo čuvali svoja vrata, a često su bez pravog razloga padali na travu i previjali se, nakon čega bi uslijedili prekid dok se igrači gostiju ne „oporave“.

U nastojanju da dođe do lopte u 78.minuti Zvonimir Medić naletio je na klupu s pričuvnim igračima gostiju koji su vrlo nezgodno reagirali. Došlo je do poprilične gužve pa i naguravanja igrača i jedne i jedne i druge momčadi, a najteže je prošao upravo Medić koji je dobio crveni karton te je morao u svalačionicu. Do kraja nije zapravo bilo nekih posebno pogodnih prilika za pogotke. Prava je šteta što Neretva nije iskoristila prednost domaćeg terena i osvojila tri boda.

Evo svih  rezultata:

Jadran LP – Split 4:1,
Zagora – Neretvanac 1:2,
Zmaj – OSK 1:0,
H. Vitez – GOŠK 2:1,
Primorac – Urania 0:0
Vodice – BŠK Zmaj 5:3
Neretva – Hrvace 0:0.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije