PRESJEK SPORTSKIH SUSRETA

Neretva dočekuje Omladinca, ONK Metković odlazi u Vela Luku, a nogometašice i rukometaši igraju pripremne oglede

Objavljeno 15. rujna 2017. u kategorijama: Metković, News, Sport.

nogomet, sport

Nogometaši Neretve već su u 1. kolu prvenstva Županijske nogometne lige visokom, 4:1 pobjedom u gostima u susretu s Konavljaninom pokazali da žele brzi povratak u 3. HNL. U drugom kolu tog natjecanja u nedjelju dočekuju momčad Omladinca s Lastova, i tom susretu sve osim dobre igre i visoko izražene pobjede bilo bi ravno prvorazrednoj senzaciji. Trener Galov najviše očekuje od najiskusnijih, Brečića, Kurana, Jerkovića i Batinovića, ali i od ostalih koji će istrčati na igralište Neretve.

ONK Metković nakon neočekivanog poraza na svom terenu od Croatie (0:2), odlazi u Vela Luku, na noge Hajduku 1932. S obzirom na dosadašnja iskustva i rezultate, ali i na sposobnost Metkovaca, ne bi bilo iznenađenje da se nešto snažnije posložena momčad Joze Veraje s gostovanja vrati najmanje s jednim bodom.

U odgođenoj utakmici 1. kola u srijedu je Gusar iz Komina s 2:1 bio bolji od  dobre momčadi Župe dubrovačke, a u nedjelju Župljani gostuju u Krvavcu gdje će igrati s Maestralom. Gusar će u Smokvicu radi ogleda s Jadranom 1929.

ŽNK Neretva tjedan dana prije početka prvoligaškog natjecanja odigrat će prijateljski susret s Omblom u Dubrovniku u nedjelju u 16 sati. To će biti nova prilika treneru Anti Markoti  da ocijeni stečena iskustva iz pripremnog razdoblja i donese odluku o najboljem sastavu za prvi susretu u prvenstvu protiv AGRAM-a u Zagrebu.

Rukometaši Metkovića 1963 u petak će u prijateljskom susretu dočekati momčad Splita koju vodi Mario Bjeliš. Već u subotu na svom terenu Metkovci će ugostiti momčad Zrinjskog iz Mostara. Trener Filip Romić može računati na sve igrače koji su mu na raspolaganju, a novih imena u za sada nema.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

Komentari