Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Neretva danas dočekuje lidera prvenstva ŽNK Osijek

Objavljeno prije

Danas, 14. lipnja, u goste metkovskim nogometašicama dolaze liderice aktualnog prvenstva sa maksimalnim bodovnim učinkom i impresivnom gol razlikom.

Utakmica će se odigrati u 17 sati na Neretvinom igralištu Iza Vage. Osječanke su najavile igru s maksimalnim oprezom i ambicijom da ostvare sva tri boda i osiguraju ulazak u Ligu prvaka.

Igračice Neretve vježbale su tijekom korona krize u svojim okruženjima, a nastavile zajedničkim radom kad je to bilo dopušteno.

– S druge strane, ne tražeći iza te činjenice alibi, naš Klub je u situaciji da uz maksimalne napore jedva uspijevamo skupiti dovoljno natjecateljki za nastup. Prijelazni rok nam je daleko, a novoregistrirane igračice nemaju pravo nastupa u ovoj sezoni, – rekao je tajnik Kluba Mario Galov.

Današnju utakmicu neće igrati:

– Nadža KURJAK (ozlijeda)
– Marija HERCEG (poslovne obveze)
– Anica MATIĆ (poslovne obveze)
– Josipa JURKOVIĆ (poslovne obveze)
– Merima TANOVIĆ (poslovne obveze)
– Jelena MILINOVIĆ ( poslovne obveze)

Pred Neretvankama je dugih deset kola borbe za održavanje statusa u elitnom razredu.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije