Ostanimo u kontaktu

OSJETAN ZAMOR NA IGRAČIMA

Neretva bez bodova iz Biograda, ritam subota-srijeda uzima danak

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve na gostovanju u Biogradu nisu uspjeli u svojim nakanama osvajanja jednog ili tri boda, a Primorac je slavio s 2:1 (2:0).

Prema konačnom ishodu jasno je da Neretva nije bila inferirona, i da je rezultat na kraju mogao biti i drukčiji.

Detaljnije obrazloženje poraza i svoja viđenja s nama je podijelo trener Neretve Damir Borovac:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Napišite neka ljudi znaju da mi igramo u ritmu subota-srijeda i da je sve ovo naše prvo iskustvo s tako napornim ritmom rada i igranja. Mi, Sloga i Vodice bili smo po 15 dana u samoizolaciji, a HNS nema sluha za naše probleme, odnosno za učestalo odigravanje utakmica. Takav ritam ne bi izdržao niti jedan naš prvoligaš, i tu se nešto mora napraviti. Mi opet u srijedu imamo utakmicu, pa onda ponovo u subotu, pa opet u srijedu! Tko može imati toliko igrača, i tko može znati koliko će ih moći igrati.

Što se tiče utakmice u Biogradu u prvom dijelu osjetio se zamor nakon utakmice s Kamenom. Osim toga mislim da je domaćin poveo iz prestrogo dosuđenog udarca s 11 metara, kada je Ješe pogodio za 1:0.

Ubrzo smo primili i drugi gol (Vodopija, 43.minuta), a u nastavku smo izvršili određene korekcije u igri, pa je bilo više prilika. Jednu je iskoristio igrač s klupe, Ljubić u 85.minuti koji je smanjio na 2:1. Trebali smo možda i prije postići pogodak, pa bi stvari možda izgledale drukčije. Dobru prigidu propsutio je realizirati naš igrač Okić, – rekao je na kraju trener Borovac.

PRVI PORAZ

Rukometaši Metković Mehanike poraženi u Omišu

Objavljeno prije

Autor

Dragovoljac je iskoristio napad i poveo s 1:0, Čutura je izjednačio, a domaći postižu 2:1. Nakon poravnanja (Raguž) na 2:2, Metkovci su stekli prednost od jednog do tri gola razlike, ali su domaći tek pred kraj prvoga dijela došli do 13:12 i za odmor do 14:12. Bez obzira na prednost domaćih na kraju prvoga dijela utakmice, Metkovci su imali više od igre i gotovo stalnu prednost.

U nastavku Džono je smanjio na 14:13, a Kežić isključenje. Igrači Hrvatskog dragovoljca stekli su dva pogotka viška, u 35 minuti Batinović ipak poravnava na 16:16, zatim su domaći opet u prednosti, ali Marić u 38.minuti poravnava na 18:18. U 44.minuti opet je dva razlike za domaćine, a tako je je bilo i u nastavku utakmice u kojoj su igrači Hrvatskog dragovoljca ostvarivali prednost do tri pogotka viška (u 57.minuti). Nakon toga Bezer je smanjio na 27:25, ali je Zebić doveo svoje do tri razlike. Arapović je smanjio na 28:26, zatim na 28:27, ali je Jakelić u posljednjoj minuti postigao gol za konačnih 29:27.

U drugom dijelu, Metković je samo triput poravnao, 15:15, 16:16, i 18:18, a sve ostalo je bilo je u znaku domaće momčadi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tako je u već u trećem prvenstvenom kolu prvoligaš iz Metkovića doživio nenadani poraz.

Najviše golova za Metković Mehaniku postigli su Marić 7, Čutura i Bezer po 4, te Arapović i Džono po 3.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije