Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NEIZVJESNO

Nema službene potvrde o nastavku prvenstva Treće HNL i Prve županijske lige

Objavljeno prije

Hrvatski nogometni saveza najavio je prije dva dana nastavak natjecanja u nižim stupnjevima (treća i županijske lige), objavljena je satnica i raspored utakmica, ali službene obavijesti odnosno dopuštenja od strane Stožera CZ još nema.

Dade se stoga zaključiti da Neretva u subotu, 13.ožujka vjerojatno neće igrati sa Splitom, kao što se neće odigravati ni utakmice županijskih liga, prvenstvene ili kup , kako se najavljivalo prije desetak dana.

Jer, teško je vjerovati da se utakmice mogu organizirati za jedan jer ih je inače potrebno prijaviti čak 72 sata ranije.

Tu su i suci, delegati, nadzornici, domaći redari i sve osobe koje moraju biti sudionicima utakmica.

Razumljive su sve dvojbe oko nastavka jer je u pitanju zdravstvena ugroza čovječanstva, ali je nejasno kako HNS bez suglasja sa Stožerom može najavljivati nastavak natjecanja s točno naznačenom satnicom i rasporedima.

U svakom slučaju, nema logike „na vrat, na nos“ organizirati susrete, pa se u najboljem slučaju utakmice mogu očekivati sljedećeg utorka ili srijede.

 

ZAVRŠNI TURNIR PRVE BOĆARSKE LIGE

U prvoj utakmici doigravanja Vargon pobijedio BK Metković

Objavljeno prije

Autor

U subotu su odigrane 4-finalne utakmice završnog turnira boćarskih prvoligaša za prvaka države. U Splitu je Sokol Orbico s 16:10 bio bolji od Pule, dok je u Rijeci domaći Vargon sa 17:9 pobijedio BK Metković.

Uzvratni susreti igraju se sljedećega vikenda.

U Rijeci je Metković  u pojedinačnom krenuo više nego dobro te je Dodig s 2:13 bio bolji od Šestana, a onda u paru klasično Vidović i  J. Krstičević gube od Marčelje i Pavia, 8:6. No, I.Krstičević , A.Čorluka i Grbić dotukli su domaću „trojku klasično“ sa 4:6 !

Slijedila je pobjeda domaćeg čovjeka Buterina u bližanju i izbijanju u krug u srazu s Prlaguzićem (24:18), ali pobjeda A.Čorluke u sudaru s Glavićem u brzincima. U „preciznom“ bilježimo pobjedu Buterina u srazu s Dodigom, te pobjedu Vidovića nad Sandrom Guljom, iskusnim igračem Vargona.

Brzinsko štafetno minimalno su dobili Riječani, a u pojedinačnom klasično A.Čorluka i domaći Marčelja igrali su bez pobjednika 1:1. U istoj disciplini Buterin je savladao Milu Vidovića s 13:2.

U paru klasično Šestan i Gulja minimalno su nadjačali Dodiga i Juru Krstičevića, a na kraju u „trojci klasično“ Guštin, Pavia i Petz sigurno su slavili protiv Prlaguzića, I.Krstičevića i Grbića, 11:5.

Uz neka poboljšanja u igri te uz postojeće sposobnosti i uz malo sportske sreće, u uzvratu u Metkoviću može se očekivati ne samo kvalitetna predstava već i pobjeda Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije