Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

ŽNK NERETVA DOBILA NOVE IGRAČICE

Ne smeta im ni bura ni hladnoća, igračice Neretve marljivo vježbaju

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Nogometašice ŽNK Neretva unatoč niskim temperaturama i buru marljivo vježbaju okupljajući se pet puta tjedno. Vježbaju na pomoćnom terenu i u sportskoj dvorani, a na glavnom terenu još nisu bile.

Kapetanica Jelena Kešina predvodi 21 igračicu, a istaknuti nogometni stručnjak Ante Markota planski dozira stupanja opterećenja. Nama je kratko rekao da se vježba koliko se može u odnosu na sve okolnosti i dodao da se nada kako će Neretva i sljedeće sezone biti prvoligaš.

Nešto više kazao nam je Ante Boras:

– Sve naše igračice rade i pripremaju se za nastavak natjecanja koje bi trebalo početi 21. ožujka. Prije toga, 15. ožujka trebali bismo odigrati zaostalu utakmicu s Viktorijom. Iz kluba nije otišla niti jedna naša igračica pa i ta činjenica potvrđuje koliko vole svoj klub i sport kojim se bave.

Međutim, nakon dvije godine oporavljanja od operacije na teren se vraća Ljiljana Čuljak, a pristupila je i iskusna Ana Grujica.

Naše nove članice su i Adriana Zovko koja je branila boje ŽFK Mostar, Marjana i Širokog Brijega, i Kristijana Kolgeraj koja je do sada branila boje aktualnog prvaka Splita, ekipe s kojom je osvojila dva naslova prvaka i bila izvrsna strijelkinja.

Također vježbaju kadetkinje : Vladimir, VegoMartinović, – rekao je.

Podsjetimo, Neretva je u 9 utakmica osvojila 9 bodova i nalazi s na šestom mjestu na ljestvici od 8 klubova. Donat ima 12 bodova na petom mjestu, na sedmom je Marjan s 4 boda, a na posljednjem Viktorija bez bodova.

JEDAN UVJET OBAVEZAN

RK Metković-Mehanika traži rukometnog trenera mlađe dobne kategorije M/Ž

Objavljeno prije

RK Metković-Mehanika poziva sve zainteresirane osobe, koje žele obavljati djelatnost; “rukometni trener mlađe dobne kategorije u RK Metković-Mehanika” da pošalju svoj sportski životopis na mail adresu: metkovic1963@gmail.com, najkasnije do srijede, 23. lipnja 2021. u 12 sati.

OBVEZAN UVIJET:

– pravo na licencu Udruge trenera HRS-a.

POŽELJAN UVIJET:

– Visoka ili viša stručna sprema kineziološkog smjera, odnosno jedan od potrebnih tečaja za izobrazbu trenera.

– trenersko iskustvo.

Na Poziv se mogu javiti osobe oba spola.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije