Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

KONAČNA ODLUKA UL GUSARI KOMIN

Nažalost, ni ove godine nećemo imati Noć prvaka u Neretvi

Objavljeno prije

Udruga ladjara Gusari Komin

Ove godine neće biti tradicionalne “fešte” koju organiziraju pobjednici Maratona lađa na Neretvi.

Kako su nam potvrdili iz uprave Udruge lađara “Gusari Komin”, plan je bio da se Noć prvaka održi ovaj petak (29. rujna 2017. godine), ali i ovaj put, a to je ujedno treći put zaredom, postoji mogućnost nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Noć prvaka neće biti, i to je ujedno posljednja odluka organizacijskog odbora, tj. upravnog vijeća Udruge lađara “Gusari Komin”, kao i svih lađara i simpatizera koji su ove godine činili tim najtrofejnijih lađara u povijesti Maratona lađa.

“Gusari” su zauzeli stav da je trenutno nepotrebno održati Noć prvaka, jer ne odgovara više vremenskom terminu koji bi bio prikladan za organiziranje takve zabave u Neretvi.

Stoga su donijeli konačnu odluku, da ove godine (ujedno i drugu godinu za redom) nema Noći prvaka na području doline Neretve, budući da je lanjska Noć prvaka bila u dalekom Bjelovaru.

Podsjećamo vas da je zbog vremenskih neprilika Noć prvaka u Kominu ove godine odgađana dva puta u “zadnji čas”, ipak neće je biti i time kominski Gusari neće formalno proslaviti godinu u kojoj su postali najtrofejniji u Neretvi, skinuvši s vrha uvijek “ljutog” rivala, ekipu Rogotina!

Piše: A. Markota/Rogotin.hr

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije