Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NERETVI 'IGRA' SAMO POBJEDA

Nakon visokog poraza u Pločama, Neretvi u susretu sa Zmajem (M) trebaju bodovi

Objavljeno prije

Nakon katastrofe u prvenstvenom dvoboju u Pločama (6:1, u korist Jadrana LP), nogometaši i stručni stožer Neretve nisu imali puno vremena sanirati sve uzroke visokog poraza, a već danas ih čeka domaćinstvo i sraz sa Zmajem iz Makarske, s momčadi koja ima visoko peto mjesto i 28 bodova, uz jedan oduzeti bod.

Prema nekim izjavama, Makarani pucaju i na Drugu ligu, ali to je njihova briga.

Naša je tema Neretva, koja trenutačno zauzima 13. mjesto s 21 bodom, i kojoj je pobjeda u susretu s Makaranima posve nužna, kako bi se izbjegle traumatične utakmice u nastavku prvenstva u odnosu na bitku za opstanak. Naime, razlika u bodovima između Neretve i klubova niže plasiranih, nije velika.

Za ocjene i mišljenje pitali smo trenera Neretva Armanda Marenzija.

– Činjenica da smo u Pločama izgubili s tako visokim rezultatom ne da nam mirno spavati. Danju i noću razmišljam o tomu, razmišljam jesmo li mogli bolje i koji su uzroci što nismo bolje prošli iako smo imali prilika. Moram priznati da nam je taj poraz svima teško pao, i da osobno osjećam odgovornost. Ipak, poraz u Pločama nikada nećemo zaboraviti, ali od toga neće biti koristi ukoliko ne izvučemo pouke. Svaki novi dan je važniji od prethodnog pa se trudimo pronaći načine i oblike na putu do boljih rezultata. Opasno je ako nema pomaka prema boljim rezultatima. Nastojao sam unaprijediti igru naše momčadi maksimalno koliko sam mogao. To su mi priznali mnogi, ali ima tu još stvari koje u hodu moramo rješavati, – rekao je Marenzi.

Makarani ni u kojemu slučaju nisu bezopasan takmac. U njihovim redovima igra nekoliko poznatih imena, a dobri su i kao momčad. Međutim, trener Marenzi dodaje:

– Imali smo ozbiljnu analizu utakmice u Pločama. Moramo gledati samo sebe i naše ciljeve. Nama igra samo pobjeda u susretu sa Zmajem, pobjeda i ništa drugo. Što se igrača tiče sve je u redu. Nedostajat će samo Medić zbog tri žuta kartona. Doduše, bit će i promjena u sastavu, – poručio je trener Neretve.

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA DRŽAVE

Boćarima treba pobjeda u susretu s Vargonom

Objavljeno prije

Autor

U doigravanju za prvaka države u boćanju, BK u uzvratnom 4-finalnom susretu na svom terenu dočekuje BK Vargon iz Rijeke.

Prošloga vikenda Riječani su slavili sa 17:9, pa se vjerojatno nadaju da će slaviti i u Metkoviću. Međutim, Metkovci sigurno je, neće lako prepustiti bodove odnosno pobjedu svojim gostima čije kvalitete dobro poznaju.

Prije odlaska u Rijeku cilj je bio pobijediti ili doživjeti što minimalniji poraz.

Stoga se u našem Boćarskom domu u subotu može očekivati zanimljivo nadmetanje boćarskih majstora Dodiga, Vidovića i ostali članova Metkovića s također istaknutim pojedincima iz Rijeke.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije