Ostanimo u kontaktu

DJETINJSTVO NA 2 KOTAČA

Nakon utrke u Parku prirode ‘Hutovo blato’, BK Metković u klupskom poretku zauzeo prvo mjesto

Objavljeno prije

lllll

Međunarodna dječja biciklistička liga ‘Djetinjstvo na 2 kotača‘ ide dalje. Fitness centar Life Čapljina i BK Metković bili su domaćini 2. kola lige na utrci XC Čapljina Life 2018, koja se održala u oazi netaknute prirode Parka prirode ‘Hutovo blato’ u mjestu Karaotok. Na kružnoj stazi dužine 600 metara više od 60 malih bajkera pokazalo je svoje vještine na 2 (4) kotača. Najmlađi i najslađi učesnici vozili su samo asfaltni dio u dužini od 200 metara, dok su starija djeca nizala krugove po stazi zavisno od kategorija.

Kod najmlađih natjecatelja (2012.g. i malđe) primat su odnijeli članovi BK Metković i to kod curica Erika Malezija (BK Metković) spred Monike Kuzman (BK Metković) i Ive Puljić (Čapljina), dok je kod dječaka najbrži bio Jure Kuzman (BK Metković) ispred Andreja Lekića (Čapljina) i Davida Pažina (Čapljina).

Kategorija U11 ( 2008.g.-2009.g.) imala je zadatak odvesti 2 kruga staze, a kod curica najbrže ih je odvezla Lara Bokšić (BK Metković) ispred Mare Talajić (BK Metković) i Antonije Falak (Čapljina), dok je kod dječaka Marko Talajić (BK Metković) ušao prvi u cilj ispredEmela Ljubuškića (Sarajevo) i Ivana Dominikovića (BK Metković).

Za kategoriju U13 (2006.g.-2007.g.) organizator je odredio 3 kruga, a najbrže ih je kod cura odvezla Marija Marković (Čapljina), dok je kod dječaka najbrži bio  Neđo Čuljak (Čapljina) ispred Emraha Ljubuškića (Sarajevo) i Luke Mandarića (Čapljina).

Četiri kruga vozila je najstarija kategorija U15 (2004.g.-2005.g.),  a njih su kod cura najbolje savladale članice RK Jerkovca Lukrecija Krstičević i Iva Markić,  a kod dječaka najbrže ih je odvezao Vinko Bulum (BK Metković) ispred Sameda Krpe (BK Mostar) i Matea Knezovića (BK Mostar).

U klupskom poretku prvo mjesto zauzeo je BK Metković (890) ispred RK Jerkovca (175) i BK Mostara (150).

Najbolja škola je OŠ Vladimir Pavlović Čapljina sa osvojenih 1120 bodova, ispred OŠ don Mihovil Pavlinović Metković (700) i OŠ Stjepan Radić Metković (230).

Slijedeće 3. kolo MDBL-a vozi se u Vrgorcu 17. studenog.

Sve o MDBL „Djetinjstvo na 2 kotača“ možete pročitati na mrežnoj stranici BK Metković.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije