Ostanimo u kontaktu

ZNANJE, KVALITET I ISKUSTVO SU NA STRANI NERETVE

Nakon niza od četiri neugodna poraza ŽNK Neretva očekuje pobjedu

Objavljeno prije

U osmom kolu prvenstva Prve hrvatske nogometne lige za žene Neretva na svom terenu u nedjelju s početkom u 13 sati i 30 minuta dočekuje posljednjeplasiranu ekipu Katarine Zrinski koju je Neretva na njezinom terenu početkom prvenstva pobijedila s 4:0.

Metkovke su nanizale zaredom neugodna četiri poraza, od kojih su se dva svakako mogla i očekivati, protiv Splita i Osijeka. Nakon izgubljene utakmice u Lepoglavi (5:2), prošle nedjelje na svom su terenu izgubile od takmaca za treće mjesto, ekipe Dinama iz Zagreba s 4:0.

Ipak, stručni stožer i igračice u sljedeća dva kola očekuju dvije sigurne pobjede na svom terenu. Prvi je takmac Katarina Zrinski na osmom mjestu sa samo četiri boda.

Znanje, kvalitet i iskustvo su na strani Neretve pa jedino loše vrijeme može donijeti odgovarajuće neugodnosti za igračice trenera Markote.

Sigurno će Sušak, Herceg, Terzić, Mijoč i sve koje budu igrale dati sve od sebe za pobjedu koju tako dugo čekaju.

Tri boda svakako bi dobro došla u trci za treće (ili četvrto mjesto) jer prva četiri kluba igraju ligu za prvaka, a ostali ligu za ostanak.

Kako Neretva ima svoje standardne navijače, ne sumnjamo da će ih u nedjelju u gledalištu biti i znatno više.

IGRA U VEČERNJEM TERMINU POD REFLEKTORIMA

Otvorene prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’ koji se igra na igralištu sv. Frnje Asiškog na Kladi pod reflektorima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja kada je i izvlačenje skupina. Igra se 4 +1, sa maksimalno 10 igrača po ekipi, godišta 2000. pa nadalje. Kotizacija iznosi 300 kuna.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 095 5532 992 i 095 5076 757 te na profile:
Facebook: Malonogometni turnir ‘Klada’; Instagram: @malonogometniturnirklada,

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije