Ostanimo u kontaktu

BICIKLIZAM

Najmlađi članovi BK Metković uspješni na MTB utrci hrvatskog kupa XCO Banovo brdo

Objavljeno prije

Foto - Biciklistički klub Metković (9)

U nedjelju je u Popovcu kod Belog Manastira održana MTB utrka hrvatskog kupa XCO Banovo brdo. Na zahtjevnoj stazi s puno promjena ritma natjecalo se preko 120 natjecatelja iz cijele Hrvatske, te susjednih zemalja.

Od članova BK Metković Marko Talajić se popeo na najvišu stepenicu postolja osvojivši prvo mjesto u kategoriji U11. Ovom pobjedom Marko je preuzeo vodeće mjesto u ukupnom poretku hrvatskog kupa u kategoriji U11.

Svoje vatreno krštenje na stazi Banovo brdo imale su Lara Bokšić, Mara Talajić i Iva Dominiković. Lara je u kategoriji U11 curice došla do drugog mjesta i srebrene medalje, dok je u istoj kategoriji Mara, nažalost, zbog pada morala odustati. Najmlađa članica Metkovića Iva okitila se brončanom medaljom, ali i samopouzdanjem za slijedeće utrke.

Svoj doprinos Klubu dao je i Dalibor Talajić koji je na ovoj zahtjevnoj stazi došao do 8 mjesta u kategoriji Veteran A.

​Mala ekipa bit će upamćena i po navijanju i gromoglasnoj podršci svim natjecateljima na stazi.

Ovaj uspjeh najmlađih članova BK Metković je vjetar u leđa za daljnji nastavak rada s djecom što i je primarni cilj Kluba. Djeca su budućnost i u tu budućnost treba ulagati. Sudeći prema uspjesima, ali i sreći i zadovoljstvu djece BK Metković radi odličan posao.

Tekst/Foto: Biciklistički klub Metković

VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆA

Održana redovna Skupština, sva izvješća jednoglasno usvojena

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Skupština Vatrogasne zajednice Grada Metkovića.

Na Skupštini je predsjednik Vatrogasne zajednice Dalibor Milan iznio izvješća o radu Zajednice za 2019. godinu, o financijskom poslovanju Zajednice, izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2019. godinu, predstavljen je program rada Zajednice za 2020. godinu te su sve točke jednoglasno usvojene.

Gosp. Toma Ramić je potvrđen za člana zapovjedništva DVD Vid i člana Skupštine Vatrogasne zajednice te je gosp. Josip Obradović uključen u rad Skupštine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije